Beşiktaş’tan Teixeira yalanlaması

Dün gün içinde çıkan habere FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurululu'nun Beşiktaş'a eski futbolcusu Alex Teixeira'ya, geçmiş dönem alacakları sebebiyle 407 bin Euro borcu olduğu ve 45 gün içinde ödemezse transfer yasağı getireceği yönünde haberler çıktı. Söz konusu haberin doğruyu yansıtmadığı söylendi.

Spor 4 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta taraftarı rahatlatan yalanlama geldi.

DHA’nın haberine göre Beşiktaş, Alex Teixeira’ya karşı borçlu olduğunun yönündeki iddiaları yalandı. FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurululu’nun siyah – beyazlılara Brezilyalı oyuncuya geçmiş dönem alacakları nedeniyle 407 bin Euro borcu olduğu ve 45 gün içinde ödememesi halinde transfer yasağı geleceği haberleri yapıldı.

Söz konusu iddianın doğruyu yansıtmadığı, tutarın oyuncuya ödendiği belirtildi. DHA’dan gelen habere göre Beşiktaş’ın UEFA ya da FIFA’dan herhangi bir transfer yasağı alma durumunun olmadığı da bildirildi.

Galatasaray'a darbe! Süper Lig'in bir sezonluk emeğinin üçte biri gitti!Galatasaray’a darbe! Süper Lig’in bir sezonluk emeğinin üçte biri gitti!

Alex Teixeira Beşiktaş kariyerinde 31 maça çıkmış, 4 gol ve 1 asistle oynamıştı. Oyuncu 2021-22 sezonunda siyah-beyazlı formayı terletmiş bir de Türkiye Süper Kupası sevinci yaşamıştı.

Abdülkadir Bitigen'den Galatasaray-Fenerbahçe derbisi siftahıAbdülkadir Bitigen’den Galatasaray-Fenerbahçe derbisi siftahı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.