Fortunda Sittard’dan Burak Yılmaz’a teşekkürlü veda

Hollanda 1. Ligi ekibi Fortuna Sittard, sezon başında 2 yıllık sözleşme imzaladığı milli futbolcu Burak Yılmaz ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.

Spor 4 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Burak Yılmaz'ın kariyerine nasıl yön vereceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Burak Yılmaz’ın geçen haftaki veda mesajının ardından Hollanda ekibi de 37 yaşındaki oyuncuya teşekkür ederek yollarının ayrıldığını belirtti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi: “Tüm tarafların bir araya geldiği görüşmelerin sonunda, Fortuna ve Burak Yılmaz’ın yolları ayrıldı. Burak, 26 karşılaşmada formamızla 9 gole imza attı. Ayrıca iki dönüm noktası da yaşadı. Sittard formasıyla kariyerinin 250. golünü attı ve 500. maçına çıktı. Kulübe katkıları nedeniyle Burak’a teşekkür eder ve yeni kariyerinde başarılar dileriz.”

Burak Yılmaz herkesin beklediği haberi verdi: AyrıldımBurak Yılmaz herkesin beklediği haberi verdi: Ayrıldım

Burak Yılmaz, sezon başında Fortuna Sittard ile 2+3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli forvet, Hollanda ekibinde ilk 2 sene futbolcu, devam eden 3 sene ise antrenör olarak görev alacaktı. Fortuna Sittard’ın Groningen’i 3-1 mağlup ettiği nisan ayında oynanan lig maçı sonrasında Burak Yılmaz’ın, taraftarlarca protesto edilmesinin ardından taraflar arasında sorun yaşanmaya başladı. Maç sonrasında Fortuna Sittard ile yollarını ayırdığını duyuran Burak Yılmaz, yönetimle yaptığı görüşmenin ardından sezon sonuna kadar sözleşmesini sürdürmüştü.

Burak Yılmaz’ın ayağı uğurlu geldi: Lille Marsilya’yı geçtiBurak Yılmaz’ın ayağı uğurlu geldi: Lille Marsilya’yı geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.