Madrid’de en kötü peri masalı bitti: Hazard ayrıldı

Real Madrid, 2019 yazında 115 milyon Euro kadrosuna kattığı Eden Hazard’ın kontratını sonlandırdı. Hazard, sakatlıklardan başını bir türlü kurtaramadığı Real Madrid kariyerinde büyük hayal kırıklığı yarattı.

Spor 4 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Hazard ve Real Madrid'in yolları ayrıldı.

Belçika futbolunun meşhur jenerasyonunun en yetenekli isimlerinden olarak görülen Eden Hazard için Real Madrid defteri resmen kapandı. 2019-20 sezonu başında Chelsea’den 115 milyon Euro’ya transfer edilen Hazard, birçok kez uzun süreli sakatlık yaşadığı Madrid’de bir türlü bekleneni verememişti.

Hazard’ın normal şartlarda 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Ancak Madrid ekibi, 4 senede tam 18 kez sakatlanan oyuncusuyla bu süreyi tamamlamadı. Belçikalının kendisine bakmadığı ve antrenmanlarda yeterince disiplinli olmadığı gelen haberler arasındaydı. Hazard Madrid kariyerinde 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası, 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 2 LaLiga, 1 Kral Kupası, 1 İspanya Süper Kupası kazandı. Eden, oynaması muhtemel 154 maçın 76’sında forma giyebildi ve 78 maçı kaçırdı. Belçikalı bu maçlarda 7 gol atıp 12 asist yapabildi.

Eski direktör açıkladı: Barcelona Mbappe, Courtois ve Haaland'ı alabilirdi..Eski direktör açıkladı: Barcelona Mbappe, Courtois ve Haaland’ı alabilirdi..

32 yaşındaki oyuncunun kariyerine devam edip etmeyeceği merak konusu.

Tek ayrılık Hazard değil

Real Madrid’in Eden Hazard’ın yanı sıra Mariano Diaz ve Marco Asensio gibi oyuncularının da serbest olarak takımdan ayrılacağını duyurdu.

LaLiga'da düşme hattı kördüğüm, işte ihtimaller ve senaryolar...LaLiga’da düşme hattı kördüğüm, işte ihtimaller ve senaryolar…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.