PSG’de yaprak dökümü devam etti: Ramos da yolcu

Fransa Ligue 1 şampiyonu PSG’de yıldızlar bir bir takımdan ayrılıyor. Christophe Galtier, Messi’nin takımdan ayrılacağını dile getirmişti. Şimdi de İspanyol savunmacı Sergio Ramos’un ayrılığı resmileşti.

Spor 4 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Ramos Galaatasaray'a doğru.

Son derece çetrefilli bir sezon geçiren PSG’de yaprak dökümü devam ediyor. Fransa şampiyonunda Lionel Messi’nin ayrılığı teknik direktör Christophe Galtier tarafından duyurulmuştu.

Galtier açıkladı, Messi PSG’den ayrılıyorGaltier açıkladı, Messi PSG’den ayrılıyor

İspanyol savunmacı Sergio Ramos da PSG’ye veda etti. 2021 yazında Paris’e transfer olan tecrübeli oyuncu, 2 sezon boyunca formasını giydiği takıma “Son 2 yıldır PSG forması giymek harika bir deneyimdi. Paris’te unutulmaz bir macera yaşadım. Herkese desteği ve sevgisi için teşekkür etmek istiyorum” diyerek veda etti.

Sergio Ramos, PSG’ye serbest oyuncu olarak bonservisi bedeli olmaksızın gelmişti. Oyuncu bu sezon 44 maçta forma giydi ve takımı adına 3 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu. Ramos takımıyla 2 Fransa Ligi şampiyonluğu ve 1 Fransa Süper Kupası zaferi yaşadı.

Çin'de Messi isyanı: Sizi ihbar edeceğim, hırsız var!Çin’de Messi isyanı: Sizi ihbar edeceğim, hırsız var!

Ramos’un geleceği hakkında yaptığı haberlerde Fabrizio Romano, birkaç Suudi kulübün oyuncuya teklif yaptığını vurguladı. Romano, Sergio’nun geleceğine ailesiyle beraber karar vereceğini söyledi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.