Icardi-Simge buluşmasındaki Wanda Nara kanunu

Futbol sezonunun fon müziği Simge'nin Aşkın Olayım şarkısı, klibi de Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin performansı oldu. Finali de ikili sahada yaptı. Sarı-Kırmızılı tribünlerin merakla beklediği bu buluşmayı bir kişi de yakın takibe almıştı: Icardi'nin eşi Wanda Nara.

10 Haziran 2023
Simge-Icardi buluşması, futbol sezonunda finalin en merak edilen kısmıydı.

3 aydır ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla yakınlaşan Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi ve Simge’nin buluşması 20 dakika sürdü. Ünlü topçu, yıldız popçuya ‘Uğurlusun’ dedi. Karşılığında ‘Sen de efsanesin’ cevabını aldı. Icardi’nin eşi Wanda Nara birkaç dakika sonra devreye sokacağı hamlesini çoktan hazırlamıştı. Öyle bir şey yaptı ki, herkesi şaşırttı. İşte ‘Wanda Kanunu’.

1) Icardi, 5 yıllık şarkıyı nasıl keşfetti?

Bu şarkı, attığı gollerden sonra tribünlerde çalıyordu. Icardi şarkının uğurlu geldiğine inandı. Önce sözlerini merak etti, sonra da Simge’yi. Böylelikle pop yıldızını Instagram’da takibe aldı.

2) Kuliste, Simge’yle ne konuştu?

Simge’ye şampiyonluk kutlamasına geldiği için teşekkür etti. “Şarkın ve sen bana uğur getirdiniz” dedi. Simge “Söylerken attığın goller aklıma geliyor. Efsanesin. ‘Aşkın Olayım’ artık senin” karşılığını verdi.

3) Wanda Kanunu nasıl işledi?

Icardi’nin şarkıyı kalp emojileriyle paylaşması, Simge’yi takipte olması, bazı karelerini beğenmesi dedikodulara neden olmuştu. Kıskançlığıyla meşhur Wanda’nın bu yüzden kavga çıkardığı, İstanbul’a geldiği iddia edildi. Ancak Wanda o geceki bir sürü video ve fotoğrafın içinden öyle birini seçip paylaştı ki, hamlesi dikkat çekti. Bu karede Icardi, çocukları ve Simge vardı. “Wanda Yenge çıldıracak” şeklindeki birkaç yorumu beğendi. Böylece “Dedikodular umrumda değil” mesajı verdi.

Wanda, eşi Icardi ile Simge’nin adının aşk dedikodusuna karıştığını biliyor. Bu kareyi paylaşarak ‘Umrumda değil’ mesajını verdi. Karede Icardi’nin alyansı ve Wanda’nın eşinin hediyesi kolye dikkat çekti.

4) Hocası Okan Buruk ne diyor?

Tam bunlar konuşuluyorken Galatasaray’ın hocası Okan Buruk da oyuncusuna şöyle destek çıktı: “Icardi çok iyi bir aile babasıdır, çocuklarına ve eşine çok düşkündür.”

Icardi kutlamalardan hemen sonra soluğu Wanda’nın yanında aldı. Yatakta aşk dolu bir paylaşım yaptılar.

5) Simge, Galatasaray’dan ücret aldı mı?

Özel organizasyonlarda konser fiyatı 450 bin TL’ye kadar çıkan Simge o gece hiçbir ücret talep etmedi. Çünkü 2018’de çıkan şarkısı, Icardi sayesinde patladı. Yaz sonuna kadar vereceği konser sayısının bir anda 47’ye çıkmasında Icardi’nin payı da olmalı. Bu arada ortaya çıktı ki, şarkı önce Sıla’ya gitmiş. Sıla beğenmeyince Simge’ye kalmış.

Yalanlanan aşkı Cem Yılmaz ortaya çıkardı

Bu işler nasıl yürür?

Bazı ünlülerin “Aramızda aşk yok, iş var” sözlerinin alt metni şudur: “Var aslında bir şeyler, ama şimdi açıklamanın zamanı değil.”

Buradaki ‘zamanı’ şunlar belirler:

1) En olmadık yerde magazincilere yakalanırlar

2) Kalbi kırık eski sevgili bu sırrı ifşa eder

3) Durumu öğrenen kızgın rakip, takma isimlerle magazin sitelerinin DM kutularına haber uçurur.

Defne Samyeli’nin başına öyle bir şey geldi ki, bu şıklara bir yenisi eklendi: Eskiden kaçarken yeniyi ifşa etmek.

Selam verme gerginliği

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran, Cem Yılmaz’ın etkisiyle bir anda bu kareyi paylaştı. Samyeli özel hayatıyla ilgili paylaşım yapmayı sevmezdi.

Defne Samyeli, müzisyen Çağrı Telkıvıran’la aşkını 2 ay boyunca yalanlayıp bir anda açıkladı. Buna yukarıdaki magazin klişeleri değil, eski sevgilisi Cem Yılmaz neden oldu. Çift 3 yıl önce ihanet yüzünden ayrılmıştı. Aldatılan Samyeli’nin, Yılmaz’a kızgınlığı geçmedi. Power Türk ödül gecesinde karşılaştılar. Rastlantı sosyal medyaya “Eski aşıklar barıştı” diye yansıdı. Defne Samyeli durumdan o kadar rahatsız oldu ki, harekete geçti. Yalanladığı sevgilisiyle birlikte Instagram’da aşk paylaşımları yaptı. Böylece magazincilerin çözemediği ilişkiyi, Cem Yılmaz ortaya çıkardı. Bu arada törendekiler “Cem Yılmaz, Defne Samyeli’ye selam vermek istedi. Ancak selam alamadı” diyor.

Cannes bitti ama perde arkası kaynıyor!Cannes bitti ama perde arkası kaynıyor!

Tarkan’ın Türkiye Almanya arası yeni yaşamı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.