‘Kübra’da sezon arası oyuncu değişikliği: Develi gitti Işın geldi

Netflix dizisi 'Kübra'da ikinci sezonun çekimleri öncesinde kadrodan Büşra Develi çıktı yerine Deniz Işın'ın girdi. Bu değişikliğin sebebi dizinin ikinci sezonunda Develi'nin rolünün ağırlının senaryoda değişmesi. Taylan Biraderler'in çektiği dizi Afşin Kum'un kitabından uyarlanıyor.

Kültür Sanat 10 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
'Kübra' dizisinde Büşra Develi'nın (sağda) yerine Deniz Işın rol almaya başladı.

Taylan Biraderler’in yönettiği Çağatay Ulusoy ile Büşra Develi’nin rol aldığı Netflix dizisi ‘Kübra’da oyuncu değişikliğine gidilmiş.  Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Nazan Kesal gibi isimleri buluşturan dizinin birinci sezon çekimleri tamamlandı.

Kısa bir süre sonra ikinci sezon çekimleri başlayacak olan dizinin kadrosuna ilk katılan isimlerden Büşra Develi’nin rolünün ağırlığı değişince projeden ayrıldı. OGM Pictures imzalı dizinin kadrosuna da Develi’nin yerine Deniz Işın dahil oldu. Afşin Kum aynı adlı eserinden uyarlanan ‘Kübra’nın senaryosu Murat Uyurkulak, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu tarafından yazılıyor.

Deniz Işın: Sahne beni özgürleştirdi

Aslen kimya mühendisi olan Işın bir söyleşisinde oyunculuğa başlama macerasını şöyle anlatmıştı: “İstanbul’a geldiğimde bir sene mühendislik yaptım özel sektörde ve bir daha isteyeceğimi düşünmüyorum. Ben yüksek lisansımı yaparken tiyatro yapıyordum İzmir’de, o dönemde sadece hobiydi ama sonrasında o kadar bağlandım ki… İstanbul’da çalışmaya başlayıp, aynı anda tiyatro yapmaya devam ettim. İnsan gerçekten yapmak istediği şeyi bulunca, fazlalıkları da omuzlarında taşımak istemiyor artık. Küçükken utancından üç kelimeden fazla kurmayan ben, sahnede her şeyden özgürleştiğimi görünce oyunculuk yapmaya karar verdim ve istifa ettim. Serüvenim öyle başladı.”

Işın ‘Her Yerde Sen’ isimli diziyle beyazcamda göründü. Yine aynı yıl Netflix’te yayınlanan ‘Atiye’ dizisinde rol aldı. 2020 yılında yayınlanan romantik komedi dizisi ‘İyi Günde Kötü Günde’ ve yine aynı yıl yayınlanan drama dizisi ‘Sefirin Kız’ında kamera karşısına geçti. Işın ‘Sevmek Zamanı’, ‘Bizden Olur mu?’, ‘Leyla ile Mecnun’, ‘Eee Sonra?’, ‘Masumiyet’ dizilerinde de rol aldı. ‘Anka’ ve ‘Aşk Çağırırsan Gelir’ adlı filmlerde başrol oynadı.

'Kurak Günler' için oy verme vakti: Avrupa'nın en iyisi olabilir‘Kurak Günler’ için oy verme vakti: Avrupa’nın en iyisi olabilir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.