Fenerbahçe 5 yıldızlı armayı tescil ettirdi, kombinelerde devrim gibi karar… İşte borç

Fenerbahçe tescil ettirdiği 5 yıldızlı armayı kullanacağını açıkladı. 25 bin kombine satılırken devir konusunda radikal kararlar alındı. Sarı lacivertlilerin borcu ise 7 milyar 686 milyon TL.

Spor 18 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Burak Kızılhan, 5 yıldızlı formayla ilgili yaptıkları başvuruya TFF'nin hâlâ yanıt vermediğini söyledi.

Fenerbahçe 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapıldı. Mali Genel Kurula başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, 5 yıldızlı arma ile ilgili olarak, “Kulübümüz 2022-23 sezonu itibarıyla 100 yıllık süreçte kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun karşılığı olan 5 yıldızlı armayı hayata geçirdi. Armamız resmen tescillendi. Bu konuda tarihi gerçekler ver gerekçelerle TFF’ye yaptığımız başvuru hala sürerken, kulübümüz beklemeyerek 5 yıldızlı olarak armamızı tescil ettirmiştir” dedi.

Fenerbahçe'de olaylı gün! Yerli teknik direktör, istifa, kavga...Fenerbahçe’de olaylı gün! Yerli teknik direktör, istifa, kavga…

Kombinelerde devrim gibi karar

Burak Kızılhan, yeni sezonda karaborsa ile savaşmak için kombinelerde aldığı radikal kararları da açıkladı. Buna göre alınan kararlar şöyle…
* 25.000 kombine satılacak.
* 16.500 adet satılabilir maç bileti olacak.
* Sezon boyunca kombine sahiplerinin 5 devir hakkı bulunacak. (Derbi ve Satın alınan bilet, ikinci 1 kişiye devir edilemeyecek.
* Kombine yenileme için son 7 sezon 2 kez kombine alma şartı var.
* Geçen sezon 27 maçın 14 gelinmediyse kombine yenileme hakkı yok. (Avrupa maçları dahil değil)

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Erol Bilecik, denetim kurulu raporunu okudu.

Fenerbahçe’nin borcu açıklandı

Fenerbahçe Kulübü’nün borcunun 7 milyar 686 milyon TL olduğu açıklandı. Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Erol Bilecik, “Bizim dışımızda bazı gelişmeler olmasaydı yaptığımız tüm bu iyileştirmelerin en az 2-3 misli daha iyi sonuçları açıklayabilirdik. Türkiye’de 5 yılda euro 3,5 katına çıktı. 2018’de 612 milyon Euro borç devralmıştık. Bu borcu yüzde 60 oranla 386 milyon euro’ya düşürdük” dedi. Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina da, 31 Aralık 2022 itibarıyla Fenerbahçe Kulübü’nün borcunun 7 milyar 686 milyon TL olduğunu söyledi. Vodina, kısa vadeli yükümlülüklerin 3 milyar 407 milyon TL, uzun vadeli yükümlülüklerin ise 4 milyar 279 milyon TL olduğunu açıkladı. Oylamada yönetim kurulu faaliyetlerinden dolayı oy çokluğuyla ibra edildi.

Fenerbahçe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmasıFenerbahçe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışması

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.