Kylian Mbappe’den babasının memleketine ziyaret: Adeta arkasında orduyla gitti

Kamerun asıllı Fransız futbol yıldızı Kylian Mbappe, babasının Kamerun’daki köyüne bir ziyaret gerçekleştirdi. Mbappe’nin köye girişinde beraberindeki polis ordusu dikkat çekti.

Spor 10 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Mbappe'ye ülkesinde zırhlı korumalar ve polis ordusu eşlik etti.

Kamerun asıllı Fransız süper yıldız Kylian Mbappe, babasının memleketine ziyaret gerçekleştirdi. Kökenlerinin bulunduğu Kamerun’a üç günlük bir seyahat gerçekleştiren Mbappe, ülke başkenti Yaounde’ye indikten sonra aynı zamanda menajeri olan teknik direktör babası Wilfried Mbappe’nin köyü Djebale’ye gitti.

Brezilya'da Neymar'a 'evine izinsiz göl yaptırma' cezası: 3.3 milyon dolar!Brezilya’da Neymar’a ‘evine izinsiz göl yaptırma’ cezası: 3.3 milyon dolar!

Mbappe’nin köye girişi esnasında beraberinde bulunan zırhlı araçlar ve silahlı korumalar dikkat çekti. Arabadan yöresel kıyafetlerle inen yıldız futbolcuya yaklaşmak isteyen köy halkının silahlı polisler tarafından engellenmesi dikkat çekti. Fransa’nın PSG takımında oynayan yıldız, ziyaret sırasında Kamerun Başbakanı Joseph Dion Ngute ile de görüştü ve “Burada, kökenlerimin bulunduğu ülkede ailemle birlikte bulunmak benim için bir onur” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mbappe, bir başka Fransız sporcu Joakim Noah ile etkinlik kapsamında bir basketbol ve bir de futbol maçı yaptı. ‘Inspired by KM’ isimli kendi kuruluşunun işitme sorunu olan çocuklara eğitim verdiği okulları ziyaret eden Kamerun asıllı yıldız, geçtiğimiz günlerde Fransa’da çıkan olaylar için de itidal çağrısında bulunmuş ve kamuoyu tarafından dikkat çekmişti.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.