Özür dileyen Messi PSG’de idmanlara döndü

Suudi Arabistan’a yaptığı izinsiz seyahat sonrası iki hafta süreyle kadro dışı bırakılan Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde özür diledi. Messi, dün yapılan idmanda yer aldı.

Spor 9 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
PSG'de özür dileyen Leo Messi idmanlara döndü.

PSG, geçtiğimiz hafta için birçok farklı çalkantıyla geçirdi. Bu çalkantılardan en büyüğü Messi’yle alakalı gündemdi. Lorient mağlubiyeti sonrası ailesiyle Suudi Arabistan’a giden Messi’nin bu seyahati haber vermediği gerekçesiyle iki hafta kadro dışı kalmasına karar verildi.

Messi Cuma günü yayınladığı bir videoyla takım arkadaşlarından ve kulüpten özür dilediğini belirterek şunları söyledi: “Maçtan sonra tıpkı geçen haftalarda olduğu gibi bir gün boşluğumuz olacağını düşünerek bu seyahati planladım. Bu organize bir seyahatti ve iptal edemedim. Zaten daha önce iptal ettiğim bir seyahatti. Yaptığım şey için tekrar özür dilerim. Kulübün kararını bekliyorum.”

PSG taraftarı yıldızları yerin dibine sokuyor!PSG taraftarı yıldızları yerin dibine sokuyor!

Messi, bir süredir Arabistan’ın elçiliğini yapıyordu. Bu seyahatin söz konusu konuyla alakalı olduğu da söylenmişti. Sonuç olarak PSG, Messi’nin beklediği kararı verdi ve süper yıldıza af çıktı. Messi, takımla beraber idmana çıktı. Pazar akşamı kritik maçta Troyes’i mağlup eden PSG, en yakın rakibi Lens’le arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı.

PSG, kaos içinden 3 puan çıkardıPSG, kaos içinden 3 puan çıkardı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.