Madonna iyileşti ama dünya turu şimdilik iptal

Madonna'nın sağlık durumu iyiye gidiyor ancak büyük dünya turu için biraz daha zamana ihtiyacı var. Şarkıcı yaptığı bir Instagram paylaşımıyla hayranlarına teşekkür etti, şu an tek odağının sağlığı olduğunu kısa sürede güçlenip yeni konser tarihlerini duyuracağını açıkladı.

Kültür Sanat 12 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Madonna geçirdiği bakteriyel enfeksiyon sonrasında iyileşmiş, hatta New York sokaklarında görülmüş olabilir ancak bu hastalığı nedeniyle ertlemek zorunda kaldığı büyük dünya turnesine geri döneceği anlamına gelmiyor. 56 yaşındaki şarkıcı sağlığının iyi olduğunu müjdeledi ancak hayranlarına kötü haberi de verdi.

Kariyerinin kırk yılını kutlamak amacıyla düzenlenen ‘Celebration’ adlı turnenin Kuzey Amerika ayağını iptal etti. Tur, 15 Temmuz’da Vancouver, Kanada’da başlayacak ve yaz ve sonbahar aylarında Chicago, New York, Miami, Los Angeles, Seattle, Phoenix, Denver, Detroit, Pittsburgh, Chicago, Boston, Atlanta, Cleveland, Atlanta ve diğer şehirlerde devam edecekti. Turnenin Kuzey Amerika konserleri yeniden planlanacak ancak eğer bir aksilik olmazsa Avrupa konserleri Ekim ayında başlayacak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Şarkıcı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, güncel sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Ayrıca hayranlara olumlu enerjileri için teşekkür etti, hayatındaki herkese minnettar olduğunu belirtti.

Madonna hastanede uyandığında aklına gelen ilk şeyin önce çocukları sonra tur için bilet alan dinleyicileri olduğunu söyledi. Bilet alanları ve ekip arkadaşlarını hayal kırıklığına uğratmak istemediğini söyleyen şarkıcı “Şu an odak noktam sağlım. Güçlenip en kısa sürede tekrar bir arada olacağımızı sizi temin edebilirim” dedi.

Doğu Beyazıt'taki Ağrı Dağı Müzik Festivali'nde rapçi Uzi ile popçu Mustafa Sandal atışmasıDoğu Beyazıt’taki Ağrı Dağı Müzik Festivali’nde rapçi Uzi ile popçu Mustafa Sandal atışması

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.