Messi ve Busquets bereketiyle geldi

Inter Miami’ye transfer olan yıldız oyuncular Lionel Messi ve Sergio Busquets’in imza törenleri gerçekleştirildi. Törene Miami’de yağan yağmur damga vurdu.

Spor 18 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Inter Miami'de imza törenine fırtına ve yağmur damgası.

Lionel Messi, PSG’den ayrıldıktan sonra ne Arabistan ne de Barcelona yolunu tuttu ve dümeni ABD’ye kırdı. Oyuncu, David Beckham’ın da ortaklarından olduğu Inter Miami’yle anlaştı. MLS ekibi Messi’nin transferinin ardından bir başka eski Barcelonalı orta saha oyuncusu Sergio Busquets’le anlaştığını duyurdu.

İki yıldızın taraftara takdimi için bir etkinlik düzenlendi. Türkiye saati ile dün gece saatlerinde yapılan etkinliğe Miami’de yağan yağmur damga vurdu. Fort Lauderdale kentindeki DRV PNK Stadyumu’ndaki etkinliğe 20 bine yakın taraftar katılırken taraftarlar yağan yağmur ve fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı.

Yağmur ve fırtınanın zamanla hafiflemesi sonrası etkinlik planlandığı şekilde devam etti. Messi’nin 10, Busquets’in 5 numaralı formalarıyla duyurulduğu etkinliğe bir Inter Miami taraftarının keçisiyle gelmesi de Messi’ye gösterilen sevginin farklı bir boyutu olarak dikkat çekti. Inter Miami Leo ve Busquets’le 2025 yılının sonuna dek resmi sözleşmeye imza atmıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.