Fenerbahçe Neto ile anlaştı, Calathes krizi çıktı

Fenerbahçe, Cleveland Cavaliers forması giyen Raul Neto ile anlaşma sağladı. Ancak Yunan oyuncu NBA'den Beko'da sıcak gelişmeler Nick Calathes'in yolunu ayırmak için bütün parasını istemesi transferi zora soktu. Daçka, Todd Withers'ı açıkladı. İşte basketboldaki gelişmeler...

Spor 23 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe Calathes'in kontratından çıkıp yola Neto ile devam etmek istiyor.

Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe’de flaş gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen Raul Neto ile anlaşmaya vardı. Bu anlaşmanın ardından Nick Calathes ile yollarını ayırmak isteyen sarı lacivertliler, Yunan oyuncudan gelen istekle şoke oldu.

Galatasaray'a EuroLeague'den bir takviye dahaGalatasaray’a EuroLeague’den bir takviye daha

SDNA’nın haberine göre Nick Calathes, kontratının feshedilmesi için maaşının tamamının verilmesini istedi. Dimitris Itoudis’in planları arasında yer almayan 34 yaşındaki basketbolcu, Fenerbahçe’den 1 milyon 475 bin euro kazanıyor. İddiaya göre Calathes, Fenerbahçe’nin talebine “Gitmemi mi istiyorsunuz, o zaman tüm paramı istiyorum” yanıtını verdi.

Withers, Darüşşafaka’nın yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 7. oyuncu oldu.

Todd Withers Daçka’da

Başantrenörlüğe Yakup Sekizkök’ü getiren Darrüşşafaka, Muhammad-Ali Abdur-Rahkman, Kyle Allman, Rıdvan Öncel, Mason Jones, Berk Demir, Muhsin Yaşar’dan sonra ABD’li oyuncu Todd Withers’ı da kadrosuna kattı. Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Yeni Zelanda Basketbol Ligi ekibi Otago Nuggets’ta forma giyen 27 yaşındaki forvet ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Tyler Dorsey'nin babasından çıkan iddialara yanıt: Ailevi meseleler varTyler Dorsey’nin babasından çıkan iddialara yanıt: Ailevi meseleler var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.