Fabinho’nun transferi köpeklere takıldı

Liverpool'dan ayrılıp Suudi Arabistan şampiyonu El Itthiad'a gitmesi beklenen orta saha oyuncusu Fabinho'nun köpekleri transfere engel oldu.

Spor 25 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Fabinho'nun iki köpeği bulunuyor.

Suudi Arabistan Pro League ekipleri transferde dünya futboluna gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. Daha önce Karim Benzema, N’Golo Kante gibi dünya yıldızlarına imza attıran son şampiyon El Ittihad, Liverpool forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabinho’nun transferini tamamlama aşamasına geldi fakat görüşmeler askıda kaldı.

Fenerbahçe iki ay kovaladı, Galatasaray kaptı: Zaha transferinde tarihi çalımFenerbahçe iki ay kovaladı, Galatasaray kaptı: Zaha transferinde tarihi çalım

Fabinho’nun El Ittihad’a transferine sahibi olduğu köpekler engel oldu. Brezilyalı yıldızların sahip olduğu Fransız Bulldog cinsi köpeklerin Arabistan’da tehlikeli ve saldırgan olduları için yasaklı kategoride yer alıyor.  2016-2017 sezonunda Kylian Mbappe, Bernardo Silva, Radamel Falcao’lu kadrosu ile Ligue 1’deki Paris Saint Germain hegemonyasını yıkan Monaco kadrosunun önemli bir parçası olan 29 yaşındaki Fabinho 2018’de 45 milyon Euro karşılığında Liverpool’a transfer oldu.

Avrupa futbolunda Arabistan depremiAvrupa futbolunda Arabistan depremi

Liverpool’a geldiği günden bu yana teknik direktör Jurgen Klopp’un değişmezleri arasında yer alan Brezilyalı geride kalan 4 yılda; UEFA Şampiyonlar Ligi, FIFA Kulüpler Dünya Kupası, UEFA Süper Kupası, Premier League, FA Cup, Lig Kupası ve İngiltere Süper Kupası kazanarak tüm kulvarlarda şampiyonluğa ulaştı. Fabinho aynı zamanda Brezilya Milli Takımı’nın da kilit isimleri arasında yer alıyor. Sambacı ilk kez 2015’te sırtına geçirdiği milli forma ile tam 29 maça çıktı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.