Galatasaray efsanesi Cevad Prekazi felç geçirdi

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Cevad Prekazi, Brzeg'deki yazlık evinde fenalaştı. Acil olarak Belgrad'a nakledilen Perikazi'nin felç geçirdiği belirlendi.

Spor 4 Ekim 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Cevad Prekazi, 1985-1991 yılları arasında Galatasaray forması giydi.

Galatasaray’ın efsane futbolcusu Cevad Prekazi, kısmi felç nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Telegraf’ın haberine göre, Galatasaray’ın ve Partizan’ın eski futbolcusu Cevad Prekazi, yazlık evinin bulunduğu Brzeg’de rahatsızlandı. Haberde, 66 yaşındaki futbolcunun felç ve tedavi koşulları nedeniyle acilen Belgrad’a nakledildiğini ve durumunun şu anda stabil olduğunu belirtildi.

Avrupa fatihi 30 yıl sonra Manchester'i yine fethetti!Avrupa fatihi 30 yıl sonra Manchester’i yine fethetti!

Depremzedelere destek gelmişti

Cevad Prekazi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde zarar gören yurttaşlar için imzalı formasını açık artırma ile bağışlamıştı. Prekazi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, açık artırmaya çıkardığı imzalı formasını en yüksek teklif olan 210 bin lira karşılığında sattı. Eski futbolcu, bağış dekontunu da paylaşarak yardımın gönderildiğini açıklamıştı.

Galatasaray’da efsaneleşti

1985-1991 yılları arasında Galatasaray forması giyen Cevad Prekazi gösterdiği performans, kazandığı kupalar ve zaferlerle adını tarihe yazdırdı. Sarı kırmızılar Şampiyon Kulüpler Kupası’nda yarı finale yükselirken Prekazi’nin Monaco ağlarına ceza alanı dışından attığı gol unutulmazlar arasına girmişti.

Düşler Tiyatrosu'nda sahne Zaha'nın... Hani o beğenmediğiniz futbolcu var ya...Düşler Tiyatrosu’nda sahne Zaha’nın… Hani o beğenmediğiniz futbolcu var ya…

Prekazi’nin Galatasaray performansı

Sarı-Kırmızılı forma altında toplam 150 karşılaşmaya çıkan Prekazi, rakip filelere 29 gol gönderirken,  46 asist yapmıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.