İddia: De Ligt en az bir ay yok

Çarşamba akşamı Almanya Kupası maçında Saarbrücken ile karşılaşan sürpriz şekilde elenmesinin ardından Matthijs De Ligt'ten kötü haber aldı. Bild'e göre Hollandalı savunmacı en az 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Spor 3 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
De Ligt Galatasaray maçında yok.

Bayern Münih sezon başından beri sakatlıklarla başı en fazla belaya giren takımlardan biri. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray’ın rakiplerinden Alman devi savunmada fire verdi. Dayot Upamecano’nun bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Bavyera ekibinde bu kez Matthijs De Ligt sakatlandı. Oyuncu, çarşamba akşamı 3. Lig ekibi Saarbrücken’e karşı oynanan maçın 25. dakikasında kenara geldi. Bayern karşılaşmayı 90+5’te yediği golle kaybedip elenirken tarihinin en büyük hezimetlerinden birini yaşadı. Bir kötü haber de De Ligt’ten geldi.

Alman basınından Bild’in haberine göre Hollandalı savunmacı 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. 24 yaşındaki savunmacı bu sezon Bayern formasıyla 10 maça çıkıp 1 gol atmıştı. Genç isim İstanbul’da oynanan Galatasaray maçında da takımının formasını terletmişti. A Grubu’nda 3’te 3 yapan Bayern bir sonraki maçını 8 Kasım Çarşamba akşamı Galatasaray’la oynayacak. De Ligt bu maçı kaçıracak.

Bayern’e 3. Lig takımından şok: Kupa dışı kaldılarBayern’e 3. Lig takımından şok: Kupa dışı kaldılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.