Mainz, Anwar El Ghazi’nin sözleşmesini feshetti: Filistin…

Mainz, Filistin'e destek verdiği için daha önce kadro dışı bıraktığı futbolcusu Anwar El Ghazi'nin sözleşmesini feshetti. Oyuncudan yanıt geldi: Doğru olanın yanında durun.

Spor 4 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Anwar El Ghazi, Filistin'e yaptığı destek açıklamasının arkasında durdu.

Mainz kulübünden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı futbolcunun sosyal medyadaki yorum ve paylaşımlarının ardından sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Filistin’e destek veren ilk paylaşımının ardından futbolcuyu kadro dışı bırakan kulüp yönetimi, yapılan görüşmeler sonrasında Anwar El Ghazi’nin affedildiğini duyurmuştu. Forvet oyuncusu, iki gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görüşlerinin arkasında olduğunu söylemişti.

Anwar El Ghazi Filistin konusunda geri adım atmıyorAnwar El Ghazi Filistin konusunda geri adım atmıyor

Mainz’a yanıt: Doğru olanın yanında durun

28 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı futbolcu, kadro dışı bırakıldıktan sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Anwar El Ghazi, “Tek başına kalmak anlamına gelse bile doğru olanın yanında durun. Geçim kaynağımın kaybı, Gazze’deki masum ve savunmasız insanlara yaşatılan cehennemle kıyaslandığında hiçbir şeydir” dedi.

Premier Lig, Filistin'de destek veren Salah'ı konuşuyor... Liverpool ne yapacak?Premier Lig, Filistin’de destek veren Salah’ı konuşuyor… Liverpool ne yapacak?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.