Londra’da 4-4’lük düello

Premier Lig’de haftanın maçı Londra’da oynandı. Chelsea’nin lider Manchester City’yi ağırladığı mücadele 4-4 sona erdi.

Spor 13 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Premier Lig'de olağanüstü maç berabere bitti.

Gol düellosu, Londra’da sahne aldı. Chelsea, son şampiyon ve bu sezonun da lideri Manchester City ile karşılaştı. İki güçlü ekibin maçında perde, 25. dakikada Erling Haaland’ın penaltıdan bulduğu golle açıldı. 29’da Thiago Silva oyunu eşitledi. Eski City’li Sterling 37. dakikada dengeyi bozdu, Chelsea’yi öne taşıdı. Ancak City pes etmedi, devre sonunda Haaland yine sahne aldı, soyunma odasına 2-2 gidildi.

İkinci yarıya fırtına gibi giren City, 47. dakikada Akanji’nin golüyle bir kez daha öne geçti. Chelsea pes etmedi. Geçtiğimiz hafta Tottenham maçında hat-trick yapan golcü Nicholas Jackson 67’de durumu eşitledi. Kritik anların futbolcusu Rodri yine en kritik anda sahne aldı, 86’da durum 4-3 oldu. Ancak oyuna sonradan dahil olan Armando Broja’nın kazandığı penaltıda topun başına geçen City’den transfer genç yetenek Cole Palmer 90+4’te maça yeniden denge getirdi. Karşılaşma böyle sona erdi. City puanını 28’e yükselterek liderlik basamağında kalmaya devam etti. Chelsea 16 puanla 10. sırada.

Premier Lig'de teknoloji sahada! Tottenham kaybetti, Arsenal kazandıPremier Lig’de teknoloji sahada! Tottenham kaybetti, Arsenal kazandı

Premier Lig’de günün diğer sonuçları:

Aston Villa – Fulham 3-1

Brighton – Sheffield United 1-1

West Ham United – Notthingham Forest 3-2

Liverpool – Brentford 3-0

Fenerbahçe Adana'dan lider döndüFenerbahçe Adana’dan lider döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.