Nihal Candan dört ay önce evlenmiş: Damat kayıp

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından kardeşi Bahar Candan ile birlikte gözaltına alınıp tutuklanan Nihal Candan'ın 4 ay önce gizlice iş insanı Mehmet Faruk Çiçek'le evlendiği ortaya çıktı.

Gündem 21 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından kardeşi Bahar Candan’la birlikte tutuklanan TV sunucusu ve sosyal medya fenomeni Nihal Candan’ın dört ay önce evlendiği ortaya çıktı. Pek çok şeyi sosyal medyada paylaşmasıyla meşhur Nihal Candan’ın kendi evliliğiyle ilgili hiç paylaşım yapmamış olması ise dikkat çekici.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasının hemen ardından fenomenler Bahar ve Nihal Candan kardeşler de suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından tutuklanmıştı. İki kardeş tutuklandığını duyunca ağlayarak sinir krizi geçirmişti.

Dört ay önce evlenmiş

Kardeşlerden Nihal Candan’la ilgili ortaya çıkan bir bilgi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Show Haber’de yer alan bilgiye göre, Nihal Candan 4 ay önce evlendi ama evliliğine dair tek bir paylaşım yapmadı. 28 Temmuz’da iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Nihal Candan’ın nikah görüntüleri de ortaya çıktı.

Mehmet Faruk Çiçek de gözaltı sürecinde evdeydi ve işlemlerden sonra serbest bırakıldı. Çiçek karısını bu süreçte yalnız bıraktı ve hiçbir anda yanında bulunmadı, sessizliğe gömüldü.

Mehmet Faruk Çiçek kimdir?

Faruk Çiçek, 1 Şubat 1986 tarihinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde dünyaya gelmiş ancak, Mersin’de büyümüş. Mersin Toros Koleji ve Toros Üniversitesi mezunu Çiçek, daha sonra ticaret hayatına atılmış.

Çiçek, 2014 yılında Seyid Lojistik adını verdiği uluslararası nakliyat firmasını kurmuş ve aynı yıl içinde Daim Tobacco adlı bir de nargile tütün fabrikası açmış.

Candan kardeşler çete için para aklamaktan tutuklandıCandan kardeşler çete için para aklamaktan tutuklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.