Fenerbahçe – Konyaspor maçı öncesi hiçbir şey olmasa bile bir şey oluyor!

Fenerbahçe ve Konyaspor normal şartlarda önümüzdeki hafta sonu karşılaşacaktı. Ancak Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e saldırısı sonrası maç 10 Ocak’a ertelendi. Bu, iki takımın mücadelesi için ilk değil, bir gelenek.

Spor 14 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe-Konyaspor maçları bir şekilde oynanamıyor.

Ankaragücü – Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylar Türk futbol tarihine kara leke olarak geçti. Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koc maçın ardından sahaya indi Halil Umut Meler’i yumrukladı. Koca tutuklandı, Meler’in elmacık kemiği kırıldı. TFF, hafta sonu oynanması planlanan maçların ertelendiğini duyurdu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçların 10 Ocak haftasına ertelendiğini açıkladı. Bu kararla beraber 17 Aralık Pazar oynanması planlanan Fenerbahçe  – Konyaspor maçı da ertelendi. Bu, bu iki takım arasında ertelenen ilk maç değil. Öyle ki 2020 yılında bu iki takım yine karşı karşıya gelecekti. Ancak maç öncesinde ülke genelinde görülmeye başlanan Covid-19 vakalarının artışı nedeniyle genel kapanma kararı alındı ve maçlar ertelendi.

Geçtiğimiz sezonsa tüm ülkeyi yasa boğan 6 Şubat depremlerinin olduğu hafta sonunda iki takım karşılaşacaktı. Bu depremler sonrası liglere 1 ay ara verilmesi sonrası iki takım arasındaki karşılaşma ertelendi.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe faturası 'Fransız beşlisi'ne çıktıBeşiktaş’ta Fenerbahçe faturası ‘Fransız beşlisi’ne çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.