Güngören’de vahşet: 13 yaşındaki çocukları dövdüler

İstanbul'un Güngören ilçesinde Haznedar İdman Ocağı ve Zeytinburnu Yeşiltepe Spor arasında oynana 14 yaş altı futbol maçının sonunda olay çıktı. Yeşiltepe'nin teknik heyeti ve 13 yaşındaki futbolcular, taraftarlar tarafından saldırıya uğradı.

Spor 12 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Güngören'de 14 yaş altı futbolculara saldırdılar.

Gün geçmiyor ki Türk futbolunda bir vahşet daha yaşanmasın. Bu kez haber daha vahim. Zira 14 yaş altı takımlarının karşılaştığı mücadele sonunda 13 yaşındaki sporcular saldırıya uğradı.

Güngören ilçesinde oynanan Haznedar İdman Ocağı ve Zeytinburnu Yeşiltepe Spor 14 yaş altı final maçı sonunda olanlar oldu. Haznedar taraftarları maçın sonunda sahaya indi ve karşı takıma saldırdı. Saat 10.30’da başlayan mücadelede Haznedar cephesi Yeşiltepe oyuncusuna yapılan faule tepki gösterdiler. Haznedarlı yöneticiler ve rakip yöneticiler arasında tartışma yaşandı. Maç, Haznedar’ın 4-1’lik üstünlüğüyle tamamlanırken devam eden tartışma kavgaya dönüştü.

Maç bitimiyle beraber taraftarlar sahaya indi, 13-14 yaşındaki oyuncuların üzerine koşmaya başladı. Yeşiltepe yöneticilerinden bazıları soyunma odasına kaçarken oyuncular da sahanın dışına doğru kaçmaya başladılar. Yeşiltepe Teknik Direktörü Adil Demirbağ taraftarlar tarafından yakalandı ve yere düşürülüp tekme tokat dövüldü.

Bilinç kaybı yaşayan Demirbağ apar topar hastaneye kaldırıldı. Zeytinburnu Yeşiltepe yöneticileri, Haznedar İdman Ocağı’ndan şikayetçi olacaklarını dile getirdiler.

Yeşiltepe teknik direktörü Demirbağ yaptığı açıklamada “Maç 4-1 oldu. maçın bitmesine son 3 dakika kala kaptanları, bizim oyuncumuza faul yaptı. Hocaları da, ‘Faul yok’ dedi. Bize yönelik hakarette bulundular. Sonra taraftar sahaya indi ve bizi kovalamaya başladı. Tribünde 100-200 kişi vardı hepsi sahaya indi, hem U14 çocuklarını hem de bizi kovaladılar. Beni darp ettiler, en son hastanede uyandım.” dedi.

Halil Umut Meler dönüşü olay başkanın takımıyla yapacakHalil Umut Meler dönüşü olay başkanın takımıyla yapacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.