Konya ve Antalya yenişemedi, Sergen Yalçın üzülmedi

Son haftaların formsuz takımı Konyaspor ligin ilk beş için iddialı ekiplerinden Antalyaspor'u konuk etti. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Spor 22 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Konyaspor ve Antalyaspor Konya'da puanları paylaştılar.

Hakan Keleş’le yollarını ayırdıktan sonra Fahrudin Omerovic’le anlaşan Konyaspor Antalyaspor’u konuk etti. Omerovic ilk maçında İstanbulspor’la 0-0 berabere kaldıktan sonra ikinci rakibi Sergen Yalçın ve Antalyaspor’u geçmek istiyordu.

Nitekim ilk yarının sonunda Konya Steven N’Zonzi’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Konya’ya karşılık 69. dakikada geldi. Sezonun flaş isimlerinden Buksa sahneye çıktı ve beraberliği sağlayan golü attı. Durum 1-1’e geldi ve karşılaşma böyle sona erdi. Maç sonucuyla beraber Antalya 30 puanla yedinci sırada yer aldı. Konya 20 puanla 18. sırada.

Maçın ardından açıklama yapan Sergen Yalçın “Bu tür deplasmanlar ikinci yarıda çok daha zor olacak. Çünkü herkes bir an evvel hattan kurtulmaya çalışıyor. Doğal olarak kazanmak istiyor. En azından kazanamıyorsak kaybetmemek bizim için sevindirici. O bölümü de pozitif olarak görüyoruz. Bundan sonraki maçlarında Konyaspor’a da başarılar diliyorum. İnşallah bizim için de bundan sonrası iyi olur” dedi.

Fenerbahçe'ye 'Kılınç' yarasıFenerbahçe’ye ‘Kılınç’ yarası

Trabzon'da Zaha fırtınası esiyor... Galatasaray rüzgarı dolduruyorTrabzon’da Zaha fırtınası esiyor… Galatasaray rüzgarı dolduruyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.