Süper Lig’de 23. hafta hakemleri açıklandı

Süper Lig'de heyecan devam ederken 23. hafta maçlarını yönetecek hakemler de Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Fenerbahçe'nin Ankaragücü karşılaşmasını Cihan Aydın, Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı ağırlayacağı maçı Arda Kardeşler yönetecek.

Spor 25 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
23. haftada görev yapacak hakemler açıklandı.

Süper Lig’de hafta içi mesaisi sonrası heyecan hız kesmeyecek. 23. hafta perdesi cumartesi 16.00’daki Alanyaspor-Pendikspor maçıyla açılacak. Haftanın hakemleri TFF tarafından açıklandı.

Pazar 16.00’da Sivasspor deplasmanına çıkacak Beşiktaş’ın mücadelesinde Ali Şansalan görev yapacak. Aynı günün akşamı 19.00’da Kadıköy’de Ankaragücü’nü ağırlayacak Fenerbahçe’nin maçını Cihan Aydın yönetecek. Pazartesi akşamı 20.00’de Galatasaray’ın Gaziantep FK’yı ağırlayacağı karşılaşmada düdük çalacak isim Arda Kardeşler oldu. Ligin üçüncü sırasındaki Trabzonspor’un Kasımpaşa’yı konuk edeceği maçtaysa Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Başakşehir duvarını Batsman yıktı! Fenerbahçe virajı döndüBaşakşehir duvarını Batsman yıktı! Fenerbahçe virajı döndü

Cihan Aydın’ın Fenerbahçe karnesi

Fenerbahçe’nin lider gireceği 23. haftada evinde Ankaragücü ile karşılaşacağı maçı Cihan Aydın yönetecek. Aydın daha önce kariyerinde bir defa Fenerbahçe maçı yönetti. O maç da bu sezon iç sahadaki Rizespor maçıydı. Fenerbahçe karşılaşmayı 5-0 kazandı. Kariyerinde üç Ankaragücü maçında görev alan Aydın’ın yönettiği bu karşılaşmalarda başkent ekibi iki galibiyet alırken bir kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Arda Kardeşler’in Galatasaray karnesi

Arda Kardeşler ise kariyeri boyunca 17 Galatasaray maçında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar bu maçların dokuzunu kazanırken üçünde berabere kaldı beşini kaybetti. Kardeşler son olarak Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yönetmiş ve maç 0-0 berabere bitmişti. Daha önce 11 Gaziantep FK maçında görev alan Kardeşler’in yönettiği bu maçların üçünü Antep ekibi kazanırken üç maç berabere bitti beş maçta Güneydoğu ekibi yenildi.

Arda Kardeşler iki ekibin 2021-22 sezonunda Gaziantep’te oynadığı maçta görev aldı. Söz konusu maçı Gaziantep FK 3-1 kazandı.

Erden Timur'dan sürpriz toplantı: Transferlerde son durumErden Timur’dan sürpriz toplantı: Transferlerde son durum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.