Bongomia Krallığı’ndan haber var: Prens ikinci sezonuyla geliyor

BluTV’nin yayınlandığı günden itibaren fenomenleşen dizisi ‘Prens’ ikinci sezonunun yayın tarihi belli oldu. Bongomia hanedanı ikinci sezonuyla 9 Nisan'da izleyiciyle buluşacak.

Kültür Sanat 29 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Prens dizisi ilk sezonuyla büyük ilgi gördü.

Büyük beğeni toplayan BluTV dizisi ‘Prens’ ikinci sezonunun yayın tarihi belli oldu. Giray Altınok’un hayat verdiği ve Kerem Özdoğan ile birlikte yazdığı dizi son dönemin en çok konuşulan yapımlarından olmayı başarmıştı. Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Serdar Orçin, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan, Derya Pınar Ak, Onur Özaydın, Bahadır Vatanoğlu, Canberk Gültekin ve Kerem Özdoğan’ın yer aldığı dizinin kadrosu yeni sezonunda yeni isimlerle daha da güçlendi.

Prens yeni isimlerle kadrosunu güçlendirdi

Yönetmen koltuğunda Gökdeniz Uslu’nun oturduğu ‘Prens’ Türkiye’nin ilk yerleşik ‘Virtual Production’ stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekiliyor. Müşvik Guluzade’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna bu sezon Çağlar Ertuğrul, Ebru Şahin, Deniz Uğur, Engin Benli, Zeynep Tuğçe Bayat, Kürşat Demir, Okday Korunan, Demet Gül, Sarp Aydınoğlu, Cemil Büyükdöğerli, Yağmur Sevgi Koysal, Miray Akay, Devrim Kabacoğlu, Mert Doğan, Şevket Süha Tezel, Soner Türker, Kemal Tarkan İnallı, Gizem Ayaz, Faruk Barman, Cansu Diktaş Altınok, Erarslan Sağlam, Levent Özdilek dahil oldu.

Jean-Pierre Melville ve Alain Delon'un baba oğul ilişkisi belgesel olduJean-Pierre Melville ve Alain Delon’un baba oğul ilişkisi belgesel oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.