Madonna ve Kylie Minogue’dan anlamlı buluşma

Pop müzik tarihinin iki büyük ismi aynı sahnede. Celebration turnesi kapsamında Los Angeles'ta konser veren Madonna 8 Mart sürprizi yapıp sahneye Kylie Minogue'u davet etti. İkili Gloria Gaynor'ın unutulmaz şarkısı 'I'll Surive'ı seslendirdi.

Kültür Sanat 11 Mart 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Kylie Minogue ve Madonna, Los Angeles'ta aynı sahneyi paylaştı.

Müzik dünyasının iki yıldızı önceki gece aynı sahnedeydi. Celebration albümünün 40. yılını bir turneyle kutlayan Madonna Los Angeles’ta verdiği konserde bir sürpriz yaptı. Müzisyenin konser esnasında Kylie Minogue’u anons etmesiyle etkinlik alanında büyük coşku yaşandı. Geçen yıl yayınladığı ‘Padam Padam’ adlı şarkısıyla listelerde büyük başarı yakalayan Kylie Minogue sahnede popun kraliçesiyle birlikte düet yaptı.

Turnenin Los Angeles ayağını unutulmaz kılan bu buluşmada Madonna ve Kylie Minogue bir Gloria Gaynor klasiği olan ‘I’ll Survive’ı seslendirdi. Ardından bir sürpriz daha yapan ikili bu kez de Minogue’un 2000’li yılların en sevilen şarkılarından biri olan ‘Can’t Get You Out of My Head’i söyledi. Performansın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yayınlayan Kylie Minogue şunları söyledi: “Çok uzun zaman olmuştu. Seninle sahneyi paylaşmak inanılmazdı! Hem de Kadınlar Günü’ydü… Teşekkür ederim.”

Madonna: Çok incindim

Geçen yıl yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan ve bu yüzden turnesi ertelenen Madonna her konserinde olduğu gibi yine bu sürece değindi. “Her akşam sahneye çıkmak beni fiziksel anlamda çok zorlamıyor. Duygusal anlamda daha çok zorlanıyorum, çünkü hikâyemi anlatıyorum. Geçmişte çok incindim, ama hiçbir şey beni durduramaz” dedi. Dört gün komada kalan müzisyen o günlerini şöyle anlattı: “Tanrı beni yanına çağırdı. Yanımda olmak ister misin, dedi”

İstanbul'a bir yıldız daha: Massive Attack da geliyorİstanbul’a bir yıldız daha: Massive Attack da geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.