Profesör Sprout’dan Y kuşağına: Artık Harry Potter’ı aşmanız gerek

Harry Potter serisinden Profesör Pomono Sprout'dan veryansın. Karakteri canlandıran Miriam Margolyes verdiği bir röportajda Y kuşağının bu seriyi hâlâ aşamamasına şaşırdığını söyledi. Oyuncuya göre insanlar artık bu seriyi geride bırakmalı.

Kültür Sanat 17 Mart 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Miriam Margolyes, Harry Potter serisinde Profesör Sprout rolüyle karşımıza çıkıyordu.

BAFTA ödüllü Miriam Margoyles yaptığı bir açıklamayla Harry Potter hayranlarını üzdü. Oyuncu, verdiği bir röportajda Y kuşağının artık Harry Potter’ı aşması gerektiğini söyledi. Seride Profesör Sprout karakterini canlandıran oyuncu, “Harry Potter hayranları için endişeleniyorum. Çünkü şimdiye kadar bunu çoktan aşmış olmaları gerekirdi dedi.

Profesör Sprout: ‘Onları anlayamıyorum’

Serinin aslında çocuklar için tasarlandığını söyleyen Miriam Margoyles, “Harry Potter hayranları için endişeleniyorum. Çünkü şimdiye kadar bunu çoktan aşmış olmaları gerekirdi. Biliyorsunuz, 25 yıl önceydi ve çocuklar içindi. Ama buna saplanıp kalıyorlar” dedi. Harry Potter serisinin günümüzde de gördüğü ilgiye şaşkınlığını gizlemeyen oyuncu Miriam Margoyles, insanların Harry Potter konseptli düğün yapmalarını anlayamaydığını da sözlerine ekledi.

Bugün artık milyonerler listesinde yer alan J.K. Rowling tarafından 1997 ve 2007 yılları arasında yazılan kitaplar tüm dünyada çok satanlar listelerine girmişti. Serinin yakaladığı bu başarıya yapımcılar da kayıtsız kalmamış ve 2001 ile 2011 yılları arasında sekiz Harry Potter filmi yayımlandı.

Olivia Rodrigo kürtajın yasak olduğu eyaletteki konserinde prezervatif dağıttıOlivia Rodrigo kürtajın yasak olduğu eyaletteki konserinde prezervatif dağıttı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.