Dani Alves kefaletle serbest kaldı

Alves 20 Ocak 2023 tarihinde diskotekte bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı. 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan Alves'in bir milyon euro kefaletle serbest kaldığı bildirildi.

Spor 25 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Dani Alves, kefaletle serbest kaldı.

Avrupa’nın büyük takımlarında forma giyen ve futbol kariyerini Meksika’nın Pumas Unam takımında sürdüren Dani Alves 20 Ocak 2023 tarihinde apar topar gözaltına alındı. Brezilyalının gözaltına alınma sebebi 30 Aralık 2022’de Barcelona’daki bir gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunmasıydı.

Eski sağ bekin sözleşmesi kulübü tarafından feshedildi. Eşi Alves’i terk etti ve futbolcu 14 ay cezaevinde kaldı. Alves çıkarıldığı mahkemede 4.5 sene hapis cezasına çarptırıldı. Eski futbolcunun saldırıda bulunduğu kişiye yaklaşması 9.5 sene boyunca yasaklandı. Alves serbest kaldıktan sonra şartlı tahliye hükmü gereği beş sene gözetim altında kalacaktı.

Ancak gelen son haberlere göre 14 aydır cezaevinde olan Daniel Alves bir milyon euro kefalette serbest bırakıldı. Brezilya ve İspanya pasaportlarını yetkililere teslim eden Alves İspanya’dan ayrılamayacak ve her hafta mahkemeye çıkacak.

Dani Alves yalanı hızlı yayıldı, gerçek ortaya çıktıDani Alves yalanı hızlı yayıldı, gerçek ortaya çıktı

Dani Alves'e 4.5 yıl hapis cezası!Dani Alves’e 4.5 yıl hapis cezası!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.