Melania Trump’tan kitap sürprizi: Hayatını anlatacak!

Eşi Donald Trump'ın aksine sessizliğiyle bilinen Melania Trump ABD seçimleri öncesinde konuşmaya karar verdi. Trump bu kez "Ben de varım" diyor ve kitap çıkarıyor. Yayın tarihi kasım ayındaki ABD seçimlerinden önce 24 Eylül'de.

Kültür Sanat 29 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Eski First Lady, daha önce kendi hikayesini hiç anlatmamıştı.

Melania Trump ABD siyasetinin en şahsına münhasır isimlerinden biri. Onu hepimiz 2017-2021 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin 45. başkanı olarak görev yapmış Donald Trump’ın eşi olarak tanıyoruz.

Eski First Lady bugüne kadar sosyal medyanın çözmeye çalıştığı simalardan biri oldu. Sessizdi, formaliteye uygun olarak resmi ve az sayıda etkinliğe katılıyor ya da demeç veriyordu. Hatta eşi Donald Trump’ın seçim kampanyalarında bile yer almıyordu. Daha önce kendi hikayesini uzun uzun anlatmayan Melania Trump bu kez “Ben de varım” diyor ve kitap çıkarıyor. Yayın tarihi elbette, Kasım 2024’teki ABD seçimlerinden önce 24 Eylül’de. Yani bu kez açıkça kampanyanın bir aktörü diyebiliriz Melania Trump için.

Daha önce paylaşılmamış hikayeler ve fotoğraflar var

Trump’ın yayıncısı da kendi mahallesinden. İsmi henüz açıklanmamış ancak fısıltı gazetelerine göre ‘Melania’ olacak kitabı eski New York belediye başkanı Rudolph Giuliani ve avukat Alan Dershowitz gibi Donald Trump destekçilerinin yayıncısı Skyhorse Publishing yayınlayacak. Kitapla ilgili küçük bir ipucu da verildi. Duyuru metninde “Olağanüstü bir hayat yaşamış bir kadının samimi bir portresi” diye tanıtılıyor kitap ve Melania Trump’ın daha önce halkla hiç paylaşmadığı kişisel hikayelerini ve aile fotoğraflarını kitabında ilk kez okurla buluşturacağı söyleniyor.

Slovenya’da doğup büyüyen Melania Trump model olarak çalışmak için 1996’da ABD’ye taşındı ve 1998’de Donald Trump ile tanıştı. 2005 yılında evlendiler. Donald Trump’ın üçüncü eşi olan Melania, Trump 2016 seçimlerinde yarıştığını duyurduğundan beri esrarengiz bir figür oldu. First Lady olarak hizmet ederken bile mahremiyetini korumaya çalıştı, oğulları Barron’u büyütmeye odaklandı. İlk kez mahremiyetinin sınırlarını aşacağı kitap 24 Eylül’de ABD’deki kitapçılarda satışa sunulacak.

Bir gözümüz olimpiyatlarda diğer gözünüz kitaplarda olsunBir gözümüz olimpiyatlarda diğer gözünüz kitaplarda olsun

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.