Kardeşinin katil olmasını önlemeye çalışırken ölümüne neden oldu

İstanbul'da kız kardeşlerine sarkıntılık ettiğini öne sürdükleri şahsı ofislerine çağıran Akdoğan kardeşlerden biri kendi silahıyla vurulmuştu. Abisi kendisini engellemeye çalışırken vurulan Rıdvan Akdoğan 17 gün sonra hastanede hayatını kaybetti.

Gündem 8 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Fotoğraf: DHA

İstanbul Sancaktepe’de Akdoğan ailesinin karıştığı trajedik olay ölümle sonuçlandı. 12 Temmuz’da Rıdvan ve Yasin Akdoğan kardeşler kız kardeşlerine sarkıntılık ettiğini düşündükleri Ali K.’yı konuşmak üzere ofislerine çağırdı. Ancak buluşma kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde kanlı sonla bitti.

Ali K. ofise adım attığında Rıdvan Akdoğan’ın öfkesi kontrol edilemez haldeydi. Arkasından içeri giren Rıdvan, Ali K.’ya önce tekme ve yumruklarla saldırdı, ardından silahını çıkararak bacağından vurdu. Ali K.’nın çığlıkları ofisin dört bir yanında yankılanırken kardeşi Yasin araya girmeye çalıştı. Ancak Rıdvan’ın öfkesi dinmemişti. Ali K.’nın bacağına ateş ettikten sonra bir kez daha tekmeledi.

Yasin Akdoğan kardeşini koridora çıkarmaya çalışırken Rıdvan yine içeri hamle yaptı. O esnada elindeki silah ateş aldı ve Rıdvan kendisini vurdu. Olayın gelen sağlık ekipleri Rıdvan’ı hastaneye kaldırdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Rıdvan Akdoğan 17 gün sonra hayatını kaybetti.

Güvenlik kameralarının kaydettiği bu trajik anlar aileyi ve mahalleyi derin bir üzüntüye boğdu. Rıdvan’ın ölümünün ardından gözaltına alınan Yasin Akdoğan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme Yasin Akdoğan’a ‘taksirle ölüme sebebiyet vermek’ suçundan ev hapsi cezası verdi.

15 yaşında katil olmak… Üstelik neden?15 yaşında katil olmak… Üstelik neden?

Tekirdağ'da hapisten çıkan amca, 15 yaşındaki yeğenini katil yaptı, 18 yaşında bir genç öldüTekirdağ’da hapisten çıkan amca, 15 yaşındaki yeğenini katil yaptı, 18 yaşında bir genç öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.