Galatasaray’da Mauro Icardi krizi: İhtar çekti

Galatasaray'ın Arjantinli gol kralı Mauro Icardi, yaklaşık 5 milyon euro alacağı için kulübe ihtar yazısı gönderdi. Krizin geçen yıl futbolcuya ödeme yapan sponsorların çekilmesi nedeniyle yaşandığı belirtiliyor.

Spor 9 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Icardi, 5-0 kaybedilen Süper Kupa maçında Beşiktaş'a karşı etkisiz bir oyun sergilemişti.

Sezonu sahasında Hatayspor maçıyla açacak olan Galatasaray’da, sıcak bir gelişme yaşandı. Geçen sezonun gol kralı Arjantinli Mauro Icardi, alacakları için kulübe ihtar çekti.  Yeni Şafak’ın haberine göre Eşi Wanda Nara ile boşanma sürecinde olan ve bunalıma girdiği ileri sürülen futbolcu, yaklaşık 5 milyon euro’yu bulan gecikmiş alacakları için Galatasaray’a yazı gönderdi.

Dursun Özbek’ten Icardi sorusuna yanıt

Mauro Icardi’nin maaşının bir bölümünü kulüp bir bölümünü sponsorlar ödüyor. Erden Timur’un gitmesinin ardından bazı sponsorlar Icardi için yapılan anlaşmayı yenilemedi. Galatasaray ile Arkham Intelligence arasında yapılan sponsor anlaşması töreninde Dursun Özbek, Mauro Icardi ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi. Özbek, “Icardi’nin maaşının bir kısmını ödeyen sponsorluk anlaşmalarının bir kısmı devam ediyor. Bazılarıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Icardi, bizim önemli bir oyuncumuz. Sistem de aynı şekilde devam ediyor. Endişe edilecek bir durum yok” dedi.

Sözleşmesi 2026’da bitiyor

Sarı-kırmızılı takıma 2022 yazında gelen Icardi, 74 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 55 gol atarken 20 asist yaptı. Icardi’nin, Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Dursun Özbek: Bazı şeylere 'Dur' demenin zamanı geldiDursun Özbek: Bazı şeylere ‘Dur’ demenin zamanı geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.