Galatasaray’dan ayrılan iki futbolcu haftaya damga vurdu

Galatasaray'dan ayrılan Tanguy Ndombele ve Tete yeni takımlarında ritmini buldu. Ndombele harika bir asiste imza atarken, Tete de attığı golle takımına bir puanı getirdi.

Spor 2 Eylül 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Tete ve Tanguy Ndombele yeni takımlarında sezona iyi başladı.

Galatasaray ile yollarını ayıran Tanguy Ndombele Nice’e, Tete ise Panathinaikos’a çabuk alıştı. İki futbolcu da gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Galatasaray’da fazla kilolarıyla eleştirilen Ndombele, Nice’teki fit haliyle dikkat çekmişti. Fransa Ligue 1’in üçüncü hafta maçında deplasmanda Angers’ı 4-1 mağlup eden Nice’te, orta saha oyuncusu performansıyla maça damga vurdu.

Takımının en etkili isimleri arasında yer alan Ndombele, Boudaoui’nin attığı golde harika bir asiste imza attı. Fransız orta saha oyuncusu, L’Equipe tarafından Ligue 1’de haftanın 11’ine geçildi.

Tete, Galatasaray’daki istatistiğini sekiz haftada yakaladı

Tete’nin forma giydiği Panathinaikos ise Yunanistan Süper Lig’in 3. haftasında Kallithea deplasmanına çıktı. Müsabaka 2-2 sona ererken konuk ekibe bir puanı getiren golü 90+2. dakikada Tete oldu. Brezilyalı futbolcu böylece Panathinaikos ile çıktığı sekizinci maçında üçüncü golünü atmış oldu. Tete, Galatasaray ile çıktığı 45 maçta üç kez topu ağlara yollayabilmişti.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde rotası 'Kuzey' olduGalatasaray’ın Avrupa Ligi’nde rotası ‘Kuzey’ oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.