Hafta sonu dinlenenler hafta içi maçlarına: Erteleme karşılaşmalarının hakemleri açıklandı

Süper Lig'de erteleme maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Hafta sonu karşılaşmalarında görev almaması dikkat çeken üç hakem söz konusu karşılaşmalar için görevlendirildi.

Spor 16 Eylül 2024
Hafta sonu görev almayan hakemler erteleme maçlarına atandılar.

Süper Lig’de üçüncü hafta oynanacak üç karşılaşma takımların Avrupa kupalarındaki karşılaşmalar nedeniyle ertelenmişti. Bu maçlar bu hafta içi oynanacak. Üçüncü haftanın erteleme karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı.

Son şampiyon Galatasaray’ın Gaziantep FK’yi konuk edeceği salı akşamı maçında Cihan Aydın görev yapacak. Aydın geçen sezondan beri ligin en tartışmalı isimlerinden biri olmuştu. Akşam 20.00’de oynanacak maç Aydın’ın kariyerindeki altıncı Galatasaray maçı olacak. Cimbom daha önceki beş maçı da kazandı.

Çarşamba akşamı oynanacak Samsunspor-Başakşehir maçında Direnç Tonusluoğlu görev yapacak. Perşembe akşamı ise Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ardından Jose Mourinho’nun övgüyle bahsettiği Mehmet Türkmen geçen hafta sonunu boş geçtikten sonra Trabzonspor-Kayserispor maçında düdük çalacak. Türkmen’in geçen hafta sonu hiçbir beşinci hafta maçına atanmaması hakeme bir mesaj olarak nitelendirilmiş ve bazı kesimler tarafından öyle yorumlanmıştı. Türkmen erteleme maçlarından Trabzon-Kayseri mücadelesinde görevlendirildi. Papara Park ev sahipliğindeki maçın başlangıç saati tıpkı diğer maçlar gibi 20.00.

Sezonun kurtarışı: Uğurcan Çakır 'süper' modunu açtıSezonun kurtarışı: Uğurcan Çakır ‘süper’ modunu açtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.