Elijah Bryant: Biberovic’i ısırmadım

Elijah Bryant, Tarık Biberovic'le arasında yaşananlar hakkında açıklama yayınladı. ABD'li oyuncu rakibini ısırmadığını söylerken Biberovic'in yaptığının basketbolda yerinin olmadığını belirtti.

Spor 14 Ekim 2024
Elijah Bryant, Biberovic'le yaşadığı kavgaya ilişkin ilk kez konuştu.

EuroLeague’de Fenerbahçe’nin Anadolu Efes’i mağlup ettiği karşılaşmaya üçüncü çeyrekte yaşanan kavga damgasını vurmuştu. Elijah Bryant ve Tarık Biberovic arasında yaşananların ardından iki isim de oyundan ihraç edilmişti.

Maçtan sonra basına düşen bir fotoğraf ışığında Bryant’ın Biberovic’i ısırdığı yazılmıştı. Efes’in basketbolcusu konu hakkında bir açıklama yayınladı. Bryant, şahsi X hesabı üzerinden kaleme aldığı yazıda şu ifadeleri kullandı:

“Tarık Biberovic’le yere düştük. Ayağa kalkmaya çalıştığımda agresif bir şekilde beni boynumdan ve başımdan yakalayarak aşağı çekip yüzümü bastırdı. Boyun ve sırt bölgemde ciddi çizik izleri var. Ben bir kez daha kalkmaya çalıştığımda bana tekme savurdu, kolum mosmor.

Tarık Biberovic’i ısırmadığımı açık ve net bir şekilde belirtmek istiyorum. Yaptıklarım ayağa kalkabilmek içindi. Birini başından ya da boynundan tutup yere doğru çekmenin basketbolda hiçbir yeri yok.”

EuroLeague yönetiminden konuya ilişkin şimdiye dek herhangi bir cezai yaptırım gelmedi.

Avrupa'daki Türk derbisinde Luis Suarez vakasıAvrupa’daki Türk derbisinde Luis Suarez vakası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.