Gündelik hayatta kullanılabilir: Apple Vision Pro’ya seyahat modu gelecek

Apple'ın ses getiren yeni ürünü Apple Vision Pro'ya yeni özellik olarak seyahat modunun geleceği iddia edildi. Bu özelliğe göre kullanıcılar, istedikleri takdirde uçak yolculuklarında da Apple Vision Pro kullanabilecekler.

Bilim Teknoloji 25 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Apple Vision Pro, şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve yöneticilerin tartışmalı günler yaşamasına sebep olan bir ürün.

Apple’ın duyurduğu anda dünyada büyük ilgi toplayan karma gerçeklik gözlüğü Apple Vision Pro için uçak yolculuklarına özel bir mod geleceği öne sürüldü.

WWDC 2023’te tanıtılan ürünün özellikle uçak yolculukları için kritik önem taşıyan ayarları sayesinde cihaz gündelik hayata da adapte edilmiş olacak.

MacRumors’un haberine göre, visionOS’un ilk beta sürümünde cihazın işletim sisteminde uçuş sırasında kullanılabilecek bir Seyahat Modu seçeneğine sahip olabileceği keşfedildi. Vision Pro’yu uçak yolculuğunuzda kullanmak istiyorsanız Seyahat Modunu açmanız gerekecek. Ayrıca kullanıcının kulaklık takarken etraftaki yolculara rahatsızlık vermemek için Seyahat Modunda kalması istenecek.

Çıkış tarihi henüz belli olmayan Apple Vision Pro’nun vergisiz ABD fiyatıysa 3.499 dolar.

Fiyatı 75 bin lira: Apple yıllardır beklenen sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttıFiyatı 75 bin lira: Apple yıllardır beklenen sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.