Harry’ye fazla gelmiş: ‘Meghan’ın dizideki sahnelerini internetten izlemek gibi bir hata yaptım’

Meghan Markle'la evliliğinden sonra 2020'de Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden feragat ederek ABD'de başka bir hayat kuran Prens Harry, eşinin Suits dizisindeki sahnelerini izleyince şoke olmuş. Dizinin tekrar popülerleşmesiyle Prens Harry'nin kitapta bu konuya değindiği bölüm gündem oldu.

Dünya 1 Ekim 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Meghan Markle'ın Suits dizisindeki sahneleri Prens Harry'yi şoka uğratmış.

Prens Harry’nin Meghan Markle’la sansasyonel evliliği öncesinde, Meghan’ı şöhret yapan şey 2011 yılında ABD’de yayınlanan Suits dizisiydi. Bu dizideki rolüyle 2018’de Prens Harry’yle evlendikten sonra vedalaşan Meghan Markle, dizideki sahneleriyle eşini şoka uğratmış. 

Evliliklerinden iki yıl önce Meghan ile tanışan Harry, sevgilisinin mesleğine dair araştırma yaparken Suits dizisinin bazı bölümlerini izlemiş ve bu bölümler onu çok etkilemiş.

Suits dizisi Netflix kataloğuna yüklenince bu sahneler de tekrar popüler hale geldi.

Dizinin Netflix kataloğuna eklenmesinden sonra dizide oynayan oyunculardan Patrick J. Adams’ın, Harry’yi şoke eden sahnelere dair görüntüleri tekrar paylaşması gözleri, kitabında Prens Harry’nin bu anılardan bahsettiği bölüme çevirdi.

Müstehcen sahneler yüzünden set ziyaretini iptal etmiş

Spare kitabında Prens Harry, Meghan Markle’ın Kanada, Toronto’daki dizi setini ziyaret etme planından bahsedip, dizinin bazı bölümlerinde Meghan’ın müstehcen sahnelerdeki görüntüsüne rast gelince seti görmekten vazgeçmiş. Kitabında da bunu şöyle anlatmış: Google’da arama yapmak ve bazı sevişme sahnelerini internetten izlemek gibi bir hata yaptım. Onun ve bir oyuncu arkadaşının bir tür ofis ya da konferans odasında yaşadıklarını gördüm. O görüntüleri kafamdan atmak için elektrik şoku tedavisi gerekirdi. Böyle şeyleri canlı olarak görmeme gerek yoktu.”

Spotify çok öfkeli: Prens Harry ve eşi 'üçkağıtçılıkla' suçlandıSpotify çok öfkeli: Prens Harry ve eşi ‘üçkağıtçılıkla’ suçlandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.