Anne ile iki oğlunun kurtulduğu yangın, minik Hazal’ı hayattan kopardı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde üç katlı binanın ikinci katındaki dairede çıkan yangında evde mahsur kalan 7 yaşındaki Hazal Demir hayatını kaybetti, dumandan etkilenen hamile annesi S.D. ve iki erkek kardeşi tedaviye alındı.

Gündem 17 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Yangının çıktığı ev

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde çıkan yangın yedi yaşındaki  Hazal’ı hayattan kopardı. Yangın, Yenimahalle Radar Caddesi’ndeki üç katlı apartmanın ikinci katındaki dairede sabah 9.30 sıralarında çıktı.

Hamile olan anne S.D, beş yaşındaki iki erkek çocuğu ve 7 yaşındaki Hazal Demir’in evde bulunduğu sırada henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Anne, yangın sırasında iki oğlunu evden çıkarırken, Hazal mahsur kaldı.

İtfaiyeyi yangın ve kazadan sonra en çok uğraştıran şey: Hayır kediler değilİtfaiyeyi yangın ve kazadan sonra en çok uğraştıran şey: Hayır kediler değil

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi geldi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri ise dumandan etkilenen anne S.D. ve erkek çocuklarına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevredeki hastanelere götürdü. Yangın söndürülürken, ekiplerin yaptığı kontrolde evde mahsur kalan Hazal’ın hareketsiz yattığı görüldü.

Sağlık ekipleri, Hazal’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, dairede ve çevresinde incelemelerde bulundu. Dördüncü çocuğuna hamile olan anne S.D. ve iki erkek çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Baba F.D.’nin ise yangın sırasında işte olduğu öğrenildi.

Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Alev alan araçta öldü: Tüm ailesini de 1977'de yangında kaybetmişAlev alan araçta öldü: Tüm ailesini de 1977’de yangında kaybetmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.