Araba çalıp, valeyi öldürmüşlerdi: Polisle çatıştılar, araç gasp edip yine kayboldular

Bahçeşehir’de vale cinayeti şüphelileri yakalama çalışması çerçevesinde Arnavutköy’de durdurulmak istenen şüpheli şahıslar polise ateş ettikten sonra kaçtı. Şüpheliler, nefes kesen kovalamaca sürerken, başka bir aracı da gasp ederek kayıplara karıştı.

Gündem 23 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Geçtiğimiz hafta Bahçeşehir’de bir mekandan anahtarını çaldıktan araçla kaçan şahıslar kendilerini durdurmak isteyen vale Ogün Tekin’i öldürüp kayıplara karışmıştı.

Olayla ilgili şüphelileri yakalama çalışmaları çerçevesinde Arnavutköy’de çevirme yapan polis, bir aracı ve içindekileri durdurmaya çalıştı. Edinilen bilgilere göre şahıslar polise silahla ateş açarak karşılık verip kaçtı. Aracı Hadımköy’de bir fabrikanın önüne bırakan şahıslar yoldan gasp ettikleri bir başka araçla kaçmaya devam etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı söylenirken polisin olay yerinde çalışmaları devam ediyor.

Ne olmuştu?

İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım’da cumartesi gecesi 22.45 sıralarında siyah renkli bir araçla vale noktasına gelen iki kişi, araçların anahtarlarının koyulduğu kutuyu çalmış, vale olarak çalışan Ogün Tekin hırsızlığı fark edip hırsızların aracını durdurmak için yanına koşmasının ardından ise hırsızlar silahını çekerek Ogün Tekin’i vurmuştu. Ogün Tekin olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Tekel vahşeti bir tesadüf mü... Yoksa Esenyurt şiddetin yeni odağı mı?Tekel vahşeti bir tesadüf mü… Yoksa Esenyurt şiddetin yeni odağı mı?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.