Arkadaşını öldüren katil 26 yıl önce tecavüz ettiği çocuğu katletmiş

Adana'da arkadaşını öldürüp deniz kenarına atan Atilla Cücü tutuklandı. Katili televizyondaki haberlerde gören bir kadın sinir krizi geçirdi. Çünkü aynı katil onun kızını 26 yıl önce tecavüz ettikten sonra öldürmüştü.

Gündem 9 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Tutuklanan Atilla Cücü.

Adana’da yaşayan ve buradaki kent otogarında değnekçilik yapan 61 yaşındaki Murat Arlı’nın cesedi 10 Mart’ta deniz kenarında bulunmuştu. Ceset bulunduğunda bir çuvalın içindeydi, battaniyeye sarılıydı ve çürümüştü. Ekipler olayı araştırırken Arlı’nın kapalı olan cep telefonunun IMEI numarasını takibe aldı. Telefonun 4 ay sonra Kars’tan sinyal vermesiyle yapılan araştırmada telefonu Murat Arlı’nın otogarda birlikte değnekçilik yaptığı arkadaşı 54 yaşındaki Atilla Cücü’nün oğlu tarafından kullanıldığı belirlendi.

Polis, Adana ve Kars’ta eş zamanlı operasyon düzenleyip aralarında Cücü ve oğlunun da olduğu 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf eden Atilla Cücü’nün “Otogarda beraber kalıyorduk. Birlikte içki içmiştik, kavga ettik. Bir anlık öfke ile arkadaşımı döverek öldürdüm. Daha sonra cesedi battaniyeye sardım ve çuvala koyduktan sonra motosikletimle taşıyarak drenaj kanalına attım. Çok pişmanım” dediği öğrenildi. Sevk edildikleri adliyede nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden Atilla Cücü tutuklandı, diğer 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Atilla Cücü’nün 1998’de cinayet ve cinsel saldırıdan cezaevine girdiği ve bir süre önce tahliye olduğu öğrenildi. Cücü’nün o dönem komşusunun 9 yaşında olan kızı Tuğçe Omita’yı kendisine sigara aldırmak bahanesiyle evine çağırdığı, kıza burada cinsel istismarda bulunup ardından öldürdüğü daha sonra da cesedi battaniyeye sarıp drenaj kanalına attığı ortaya çıktı.

Atilla Cücü’nün 1998 yılında öldürdüğü Tuğçe Omita (fotoğrafta) ve annesi Döne Omita.

Atilla Cücü’nün cezaevinden çıkıp tekrar aynı şekilde cinayet işlediğini televizyonda izlediği haberde gördüğünü söyleyen Tuğçe Omita’nın annesi Döne Omita, acısının tazelendiğini belirterek yaşadıklarını anlattı. Cücü’nün cezaevinde öldüğüne dair haber aldığını belirten Omita, “Meğer ölmemiş de tahliye olmuş ve yine cinayet işlemiş. Katillerle beraber yaşıyoruz. Can güvenliğimiz yok. Bu adam benim kızımı öldürüp kanalizasyona atmıştı. Onu televizyonda görünce kızımın öldüğü güne geri döndüm. Sinir krizi geçirdim. Yaşadığım acıyı tarif edemiyorum” dedi.

Diğer kızının da kanser hastası ve yatalak olduğunu anlatan Omita “Kızımın beyninde tümör var. Eşim de hasta, ben de hastayım. Acılar içinde yaşıyoruz. Şimdi ise kızımın katilini tekrar görmek bizi paramparça etti. En azından kızımı yaşatmak istiyorum. Bunun için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum. Benim sesimi duysunlar” diye konuştu

Kahvedeki sır: İntihar dediler, cinayet çıktıKahvedeki sır: İntihar dediler, cinayet çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.