Arkadaşını öldürüp 112’yi aradı, sonra intihar etti

Mersin'de arkadaşı Hasan Yahşi'yi öldüren Mustafa Ak 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp olayı anlattı. Bunun ardından cinayet yerinden ayrılan Mustafa Ak 100 metre ötede intihar etti.

Gündem 18 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Temsili fotoğraf.

Mersin’in Mut ilçesindeki Kelceköy Mahallesi’nde 53 yaşındaki Mustafa Ak ile 47 yaşındaki Hasan Yahşi kavga etti. İki arkadaş arasında tartışmanın nasıl başladığı bilinmiyor ama sonu kanlı bitti. Çünkü işin içine silah girdi. Mustafa Ak kavga ilerleyince belindeki silahı çekip arkadaşına ateş etti. Sonra da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi, olayı anlattı. Ekipler gelene kadar Mustafa Ak aynı silahla olay yerinden 100 metre öteye gitti, intihar etmeye çalıştı.

Ekipler önce Mustafa Ak’ın bildirdiği adrese gitti. Hasan Yahşi ölmüştü. Sonra da 10 metre ötedeki yaralı bilgisi geldi. Oraya gittiklerinde de Mustafa Ak’ın kendi kafasına ateş ettiğini gördüler. Mustafa Ak Mut Devlet Hastanesi’ne, ardından Mersin’e sevk edildi. Ancak o da öldü. İki arkadaşın cenazesi adli tıpa gönderildi.

Salda Gölü kıyısına kara asfalt döktüler: Uzmanlar cinayet, valilik 'iyileştirme' diyorSalda Gölü kıyısına kara asfalt döktüler: Uzmanlar cinayet, valilik ‘iyileştirme’ diyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.