Borç kavgasında sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü

Kadir İ. kendisinden yaşça büyük arkadaşı Alper Aldemir’den borç para aldı. Aldemir borcunu ödemeyen Kadir İ.’nin sevgilisinin cüzdanına elkoydu, geri almaya çalıştığında da tokat attı. Kadir İ. de arkadaşını silahla öldürdü.

Gündem 21 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Hayatını kaybeden Alper Aldemir(sağ altta)

Dün akşam Antalya’da, Konyaaltı ilçesi Toros Mahallesi’nde 45 yaşındaki Alper Aldemir evinde ağırladığı bir arkadaşı tarafından öldürüldü.

Aldemir bir hafta önce 19 yaşındaki arkadaşı Kadir İ. ile kız arkadaşı 31 yaşındaki Hatice Ç.’yi evinde bir gün misafir etmiş, Kadir İ. Aldemir’den dört bin lira borç istemişti. Aldemir parayı verdi ancak vaat edilen sürede geri alamadı. Üçlü yakın zamanda buluştuklarında da Aldemir, Hatice Ç.’nin cüzdanını aldı ve borç ödenince cüzdanı geri vereceğini söyleyip ayrıldı.

Dün akşam saatlerinde Kadir İ. ve Hatice Ç. önceden tanıdıkları 07 T 0754 plakalı taksiyi kullanan M.T. ile birlikte cüzdanı almak için Alper Aldemir’in evine gitti. Taksiden inen Hatice Ç. ile Alper Aldemir arasında kapıda tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Aldemir, Hatice Ç.’ye tokat attı. Hatice Ç.’nin çığlık atması üzerine taksiden inen erkek arkadaşı Kadir İ. elindeki tabancayla Alper Aldemir’e ateş etti. Karnından vurulan Aldemir yere düştü, ikili aynı taksiyle kaçtı.

Borçlunun mezarını açıp ateşe verdi: Nereye kaçıyorsun sen?Borçlunun mezarını açıp ateşe verdi: Nereye kaçıyorsun sen?

Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Alper Aldemir doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis olay yerinde Aldemir’in üstüne kayıtlı tabancaya elkoydu.

Cinayet Büro ekipleri Kadir İ. ve Hatice Ç.’yi, yaklaşık yarım saat sonra Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi’nde yakaladı. Sevgililerin üstünde olayda kullanıldığı düşünülen tabanca bulundu. Kadir İ.’nin uyuşturucu ticareti, uyuşturucu imalatından, Hatice Ç.’nin ise farklı suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenildi. Şüpheli sevgililerin yanı sıra taksi şoförü M.T. de gözaltına alındı.

Alacak kavgasında sopa ile dövülerek öldürüldüAlacak kavgasında sopa ile dövülerek öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.