Manzara fotoğrafı çekerken tekme tokat telefonunu gasbettiler

Adana'da yaşanan olayda gittiği parkta manzara videosu çekmek isteyen Kadir Acarlar'ın yanına gelen iki kişi ’ben aranıyorum, bizi mı çekiyorsun’ dedi. Acarlar'a saldırıp çıkan arbedede Acarlar'ın telefonunu çalan kişiler hala yakalanamadı. 

Gündem 26 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Fotoğraf: Kadir Acarlar

Adana Seyhan’da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı oldu. 8 Ağustos’ta Seyhan ilçesine bağlı Dilberler Sekisi Parkı’nda yaşanan olayda emekli kameraman Kadir Acarlar parkta manzara videosu çekerken kimliği belirsiz iki kişi yanına gelip ’ben aranıyorum, bizi mi çekiyorsun’ diyerek Kadir Acarlar’a saldırdı.

Tartışma kısa sürede büyüdü, çıkan arbedede o iki kişiden biri Acarlar’ın cep telefonunu çalıp koşarak uzaklaştı. Acarlar’ın telefonunun 30 bin lira değerinde olduğu öğrenildi.

Kavgaya karışan diğer şahıs ise ‘abi telefonu bulalım’ deyip Acarlar ile birlikte cep telefonunu aramaya başladı. Aramaya başladıktan kısa bir süre sonra da taksiye binip parktan uzaklaştı.

Polise gidip olayı anlatan ve şikayetçi olan Acarlar hala cep telefonunu arıyor.

Telefondan hala haber yok

Duruma ilişkin konuşan Kadir Acarlar “Ben manzara videosu çekiyordum. İnsanlarla işim yoktu, ama dört kişilik gruptan ikisi gelip beni darp etti. O arbede sırasında telefonumu çaldılar. Daha sonra da kaçarak uzaklaştı. Diğer şahıs da önce benimle telefonu aradı sonra taksiye binip gitti. Şu anda 30 bin liralık zararım var. Polis araştırdığını söylüyor, hala bekliyoruz” dedi.

Polisin parktaki kameraların çalışmadığını söylediğini anlatan Acarlar bu mağduriyetini de dile getirdi:

“Parktaki kameralar çalışmıyormuş. Hemen yan tarafta EDS sistemi var. Belediyeye yazı yazılmış, ancak geri dönüş olmamış. Ben mağdur oldum.”

Kızlar çetesi 15 eve girip iki milyonluk hırsızlık yapmışKızlar çetesi 15 eve girip iki milyonluk hırsızlık yapmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.