Canlı yayın yaparken silahlı saldırıya uğradı

Şanlıurfa'da yaşanan olayda, dönerci sahibi İsmail Acma telefonuyla sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın sırasında saldırıya uğradı. Saldırı sonucu yaralanan Acma'nın saldırıya uğradığı anlar cep telefonunun kamerasına yansıdı.  

Gündem 25 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Fotoğraf: Saldırı anından bir kare.

Şanlıurfa’da dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda dönercilik yapan İsmail Acma, müşterisine satış yaparken sosyal medya hesabı üzerinden de canlı yayın başlattı. Müşterisinin siparişini hazırlarken yoldan geçen ve plakası öğrenilemeyen bir otomobilden silahla ateş açılması üzerine yaralandı. Olay anında hem siparişi hazırlayan Acma hem de müşterisi kadın büyük bir şoka uğradı.

Yaralı dönerciye ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılırken 112 Acil Çağrı Merkezine de bilgi verildi. İhbar üzerine olay yerine geçen ekipler yaralı dönerciyi hastaneye kaldırdı.

Acma’nın saldırıya uğradığı anlar.

Olay anı Acma’nın yayın sırasında sabitlediği cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Acma’nın saldırı anına dair tüm görüntüler mevcut. Saldırıdan sonra yaralanıp yere yığıldığı anlar da görülüyor.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İstanbul'da baba ve oğluna silahlı saldırı: Baba öldü, çocuk yaralıİstanbul’da baba ve oğluna silahlı saldırı: Baba öldü, çocuk yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.