Canlı yayında eniştesini bıçakladı

Kocaeli'de sosyal medyada canlı yayın açan Özgür U. bir süre sonra yayının kamera açısından çıktı. Bu sırada yayın devam ediyordu ve döndüğünde her tarafı kan içindeydi. Daha sonra Özgür U.'nun eniştesini bıçakladığı ortaya çıktı.

Gündem 8 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Özgür U. canlı yayına döndü.

Kocaeli’deki Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nida Sokak’ta yaşayan Özgür U. 3 Haziran Pazartesi günü sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Yayın sırasında evinin bahçesinde önüne koyduğu satır ile 2 bıçağı gösterdi ve “Cesareti olmayan izlemesin” dedi. Bu sözlerin ne anlama geldiğini herkes yarım saat sonra anlayacaktı. Özgür U. bu sürede “Namus Belası” isimli Cem Karaca şarkısını dinletti izleyicilere, yayını da hiç kesmedi.

Özgür U. tutuklandı.

Yarım saat sonra annesi bahçeye geldi. Bıçakları görünce almak istedi ama alamadı. Özgür U. bu sırada “İkisi de buraya gelecek” diye bağırıyordu. Eniştesi Ertuğrul D.’yi görünce yanına koşarak, görüntüden kayboldu. Bir süre sonra tekrar görünen Özgür U., yüzü ve vücudu kanlar içinde küfür ederek yayını kapattı.

Eniştesini defalarca bıçaklayarak ağır şekilde yaraladığı öğrenilen Özgür U., polis ekipleri tarafından yakalandı, eniştesi E.D. ise hastaneye kaldırıldı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Başından vurularak öldürülmüştü: 15 yıllık cinayet dosyasında tutuklamaBaşından vurularak öldürülmüştü: 15 yıllık cinayet dosyasında tutuklama

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.