Ada çatışmanın ortasında kalıp öldü, başında bekleyen sadece üç yaşındaki oğlu oldu

Eyüpsultan'da bir silahlı çatışmanın ortasında kalan Ada öldü. O hayata gözlerini yumarken kimse yardım etmedi. Başında bekleyen tek kişi üstüne başına annesinin kanı bulaşan üç yaşındaki oğluydu.

Gündem 22 Nisan 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Öldürülen Ada Nur Uzuner.

İstanbul Eyüpsultan’da üç yaşındaki oğluyla birlikte ablasının eşinin eniştesi Mert Satarım’ın arabasına binen 19 yaşındaki Ada Nur Uzuner gece saatlerinde sosyal medyada oğluyla çektiği bir video paylaştı. Anne-oğul videoda birlikte şarkı söylüyorlardı. Ama gece anlar yaşayan ailenin hayatı bu videoyu paylaştıktan 10 dakika sonra karardı. Çünkü eniştesi Mert Satarım’ın arkadaşlarıyla karşılaştılar.

İddiaya göre Mert Satarım’ın arkadaşları arabayı görüp Mert’e “Bir kız kaçırdılar, gelin kızı almaya gidiyoruz” dedi. Ada ve oğlunun da içinde olduğu araba gidilecek yere doğru yola çıktı. Bahsedilen eve geldiklerinde Ada da diğerleri gibi araçtan indi ama kızı kaçırdığı iddia edilen kişi bir anda ateş açtı ve mermi Ada’ya isabet etti. Ada vurulup yere düşerken oğlu olan biten her şeyi gördü. Annesinin yanına koştu, “Ölme anne” diye haykırarak yaralı annesinin üstüne kapandı, üstü başı annesinin kanına bulanarak.

Sedef Uzuner (solda), İstek Uzuner Satarım (sağda).

O sırada eniştesi dahil diğerleri olay yerinden kaçtı, çünkü onlar da ateş etmişti. Kimse yaralı kadını hastaneye yetiştirmeyi düşünmedi. Yaklaşık bir saat boyunca Ada’nın başında bekleyen tek kişi üç yaşındaki oğlu oldu…

Ablası İstek Uzuner Satarım katillerin bulunmasını istiyor şimdi. Kardeşi Sedef Uzuner ise yaşananların şokunda ve yeğeninin psikolojisinin nasıl düzeleceğini düşünüyor. Çünkü çocuk eve getirildiğinde ilk sözü “Annem öldü” olmuş anlattığına göre. Şimdi ise “Öldü mü?” diye soruyor yaşadıklarına inanmamak istercesine. Teyze Sedef  “3 yaşında bir çocuk ve yanında kimse yok, tek başınayken annesi gözleri önünde ölüyor, o annesine bakıyor. Üstü başı kan içindeydi” diyor.

Almanya'daki alüminyum folyolu uyuşturucu cinayetinde Türkiye detayıAlmanya’daki alüminyum folyolu uyuşturucu cinayetinde Türkiye detayı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.