‘Dilenci oldum’ diyen Arda Turan’ı duygulandıran anlar

Fatih Terim Fonu olarak bilinen dolandırıcılık davasınde en çok para kaptıran isim olan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a başkanı ve oyuncuları moral verdi.

Gündem 29 Kasım 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor 1. Lig'de lider durumda.

Galatasaray ve Atletico Madrid’de forma giyen Arda Turan, futbolu bıraktıktan sonra Eyüpspor’un teknik direktörü oldu. Bankacılık Denetleme ve Düzenleme raporu kayıtlarına göre Eyüpspor hocasının, Fatih Terim Fonu olarak bilinen Seçil Erzan’ın dolandırıcılık davasında en çok para kaptıran isim olduğu ortaya çıktı.

İddianameye göre Turan, bütün birikimlerini verdiği gibi üstüne Erzan’ın müdürlüğünü yaptığı şubeden 33 milyon TL kredi çekti. Turan’ın kaptırdığı para toplam 7.5 milyon dolar oldu. Dava dosyasına giren yazışmalarda Arda Turan, Seçil Erzan’a “Düştüğüm hale bak, dilenci oldum” diyordu.

Denizbank bombayı ortaya bıraktı: Fatih Terim bankaya 'Seçil'e para verdim' demişDenizbank bombayı ortaya bıraktı: Fatih Terim bankaya ‘Seçil’e para verdim’ demiş

Yaşananlara rağmen Arda Turan, Eyüpspor’un başında başarılı bir performans sergiliyor. İstanbul ekibi 13 hafta sonunda topladığı 33 puanla en yakın rakibi Kocaelispor’un dört puan önünde 1. Lig’de lider durumda bulunuyor. Eyüpspor, haftasonu evinde Manisa FK’yi konuk etti. Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan İstanbul ekibinde maçın ardından Başkan Murat Özkaya, Arda Turan’ı tribünlere götürüp alkışlattı.

Futbolcular, karşılaşma sonrası Arda Turan’ın etrafında toplanırken, takımın tecrübeli futbolcusu Uğur Demirok da bir konuşma yaptı. Demirok, “Biz çok güzel bir aileyiz. Bugün sadece futbol ailesi olduğumuzu göstermedik. Biz, iyisiyle kötüsüyle, derdiyle sevinciyle hep beraber güzel bir aileyiz. Bugün bu maçı hocamız için oynadık. Her zaman, her yerde onun destekçisiyiz. Allah razı olsun” dedi. Arda Turan’a verilen desteğin videosu Eyüpspor sosyal medya hesabından yayınlandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.