Esenyurt’ta ‘fenomenlerin’ hayran buluşması: Bir kişi bıçaklandı

Adli olayların başkenti haline gelen İstanbul Esenyurt’ta, TikTok’ta meşhur olan iki isim ‘hayran buluşması’ düzenledi. Garip buluşma kısa sürede arbedeye dönüştü, bir genç bıçakla yaralandı.

Gündem 4 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Son zamanlarda bazı sosyal medya fenomenlerinin adı kara para aklamak ve vergi kaçırmak gibi suçlarla anılırken, bazılarının ise toplumdaki karşılığının garip bir fanatiklik olduğunu bir kez daha su yüzüne çıktı.

İstanbul Esenyurt’ta, dün 14.30 sıralarında Cumhuriyet Meydanı’nda yaşanan arbede, bunun en güncel örneği oldu. Sosyal medyada “Yakışıklı güvenlik” olarak bilinen Muhammet Sürmeli ve “Xorto” adıyla tanınan Burak Taşkıran’ın düzenlediği hayran buluşmasında, bir kişinin Taşkıran’nın saçına dokunması ve laf atması nedeniyle tartışma başladı. Kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşen olayda bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga sona erdi.

Esenyurt’taki arbedenin Xorto” adıyla tanınan Burak Taşkıran’ın saçına bir kişinin dokunmak istemesi üzerine çıktığı iddia edildi.

Fenomen: Esenyurt’un ününü lekelemeye yönelik

Olay ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Muhammet Sürmeli, “Buluşmada ne yazık ki Esenyurt’un ününü lekeleyecek, namına uygun bir durum söz konusu oldu. Esenyurt bataklık denirken insanlar bundan bahsediyor. Ben normalde meydanda buluşmak istemiyordum, Xorto’yla da konuşmuştum ancak ısrar edince kabul ettim. Birisi geldi Xorto’nun saçına laf attı, yanındaki arkadaşı da ona cevap verince kavga çıktı. Ayırmaya çalıştım ama birkaç kişiydiler, aynı anda çocuğun üzerine saldırdılar. Arkadaşlarım beni oradan çektiler. Kavga aldı başını gitti, çocuk bıçaklanmış bacağından ne yazık ki. Kim olduğunu bilmediğimiz şahıslar Xorto’nun arkadaşını bıçakladı. Hastaneye gitmiş, durumu iyi diye düşünüyorum” dedi. (DHA)

Yine Esenyurt yine vahşet: 18 yaşında genci dövüp silahla öldürdülerYine Esenyurt yine vahşet: 18 yaşında genci dövüp silahla öldürdüler

Küme düştüler: Fenomenlerin Şampiyonlar Ligi fotoğrafındakilerin hepsinin malvarlığına el konduKüme düştüler: Fenomenlerin Şampiyonlar Ligi fotoğrafındakilerin hepsinin malvarlığına el kondu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.