Eşini dövüp oğlunun yanına gitti: Anneni öldürdüm, eve git bak

Tekirdağ'da eşi Elif Dim'i döven Hasan Dim, evden çıkıp kahvedeki oğlunun yanına gitti. Oğluna 'Anneni öldürdüm, eve git bak' diyen erkek kayıplara karıştı. Oğlu eve gittiğindeyse annesini yerde ölü buldu.

Gündem 25 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Katledilen Elif Dim ve Hasan Dim.

Tekirdağ’da yaşayan Hasan Dim çiğ köfte dükkanı işletiyordu ve 38 yaşındaki Elif Dim’le evliydi. Çiftin iki de çocuğu vardı. Dün Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’ndeki evlerinde otururken ikili kavga etmeye başladı. Saat 23.00’ü gösteriyordu ve çocuklar henüz eve gelmemişti. Hasan Dim, kavga sırasında Elif Dim’i dövmeye başladı. Bir süre sonra Hasan Dim evden çıktı ve kahveye gitti.

Mahalledeki kahvede oturan 17 yaşındaki oğlunun yanına gidip “Anneni öldürdüm, eve git bak” diyerek uzaklaştı. Eve giden oğlu, annesinin cansız bedeninin bulunca durumu polise bildirdi. Gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Elif Dim’in yaşamını yitirdiği belirlendi. İlk incelemede vücudunda darp izleri bulunan Elif Dim’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis, olaydan sonra kaçan Hasan Dim’i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Konya'da kadın cinayeti: Öldürdüğü eşinin cesediyle karakola gidip teslim olduKonya’da kadın cinayeti: Öldürdüğü eşinin cesediyle karakola gidip teslim oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.