Eski eşini kilitlediği evi yaktı

Adana'da ayrıldığı kadınla evde kavga eden Muhammet G., evi ateşe verdi. Bu sırada kadının evden çıkamaması için kapıyı kilitleyen şüpheli kaçtı ama çok geçmeden yakalandı.

Gündem 3 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Adana’da Muhammet G. ile Fadime K. altı yıl önce evliliklerini sonlandırdı ama aynı evde yaşamaya devam etti. Muhammet G. iddiaya göre sık sık Fadime K.’ya şiddet uygulamaya devam ediyordu ve kadın da 27 Ekim’de polis merkezine giderek uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak dün Muhammet G., tarım işçisi olarak çalışan Fadime K. ile tarlada kendisini aldattığını öne sürerek kavga etmeye başladı. Bu sırada oğlu E.G.’yi de alışveriş için markete göndermişti, kadın yalnızdı. Muhammet G. de kavga sırasında evi ateşe verdi ve Fadime K.’yı içeri kilitleyip kaçtı.

41 yaşındaki kadın yangın sırasında evden çıkamadığı için çözümü banyoda saklanmakta bulmuştu. Olay yerine gelen ekipler, kadını burada ağır yaralı halde buldu ve ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yanık Yoğun Bakım Ünitesi’ne alınan Fadime K., entübe edildi.

Öte yandan kaçan Muhammet G.’nin saklanması çok uzun sürmedi. Polis ekipleri, güzergahtaki güvenlik kamerası kayıtlarını izleyerek şüpheliyi buldu. Muhammet G. kaçtığı otomobilde gözaltına alındı, kollarında ise yanık izleri vardı. Hastaneye kaldırılan 57 yaşındaki Muhammet G. ilk ifadesinde evi yakanın eşi olduğunu ileri sürdü. ‘Tehdit’, ‘hırsızlık’, ‘kasten yaralama’ suçlarından 6 kaydının bulunduğu belirtilen Muhammet G. ile eski eşi Fadime K.’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Cinayet yetmedi, katili gasp ele verdi: Cesedi mezar taşıyla örtmüşCinayet yetmedi, katili gasp ele verdi: Cesedi mezar taşıyla örtmüş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.