Gece kulübünde sevgilisine çarpanları uyardığı için dayak yiyen genç kör oldu

Taksim’de bir gece kulübüne giden iki sevgili eğlendikleri sırada genç kıza biri sigarayla çarptı. Bu yüzden çıkan kavgada sevgilisine çarptıkları için uyaran genç, üç kişi tarafından öldüresiye dövüldü ve sağ gözü kör oldu.

Gündem 9 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Gece kulübünde gözüne bardakla vurulan genç kör oldu

İstanbul’un eğlence merkezlerinden Taksim’in Şehit Muhtar Mahallesi’nde 19 Mayıs Pazar günü saat 04.00 sıralarında Fas uyruklu Anass E.H. kız arkadaşıyla birlikte gece kulübüne geldi. Çift burada alkol alıp eğlenirken iddiaya göre aynı mekanda eğlenen üç arkadaştan biri sigarayla Anass E.H.’nin kız arkadaşına çarptı.

Ardından Faslı genç ile çarpan kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine saldırgan gencin gözüne bardakla vurdu. Bardağın patladığı kavgaya saldırganın iki arkadaşı da katılınca ortalık karıştı.

Kavgada yere yatırılan genç üç kişi tarafından dakikalarca öldüresiye dövüldü. Olay kameralara anbean yansıdı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi geldi.

Gece kulübü yangınında itfaiye raporu: Mekanın eksikleri tek tek sıralandıGece kulübü yangınında itfaiye raporu: Mekanın eksikleri tek tek sıralandı

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi yaralı genci yaptıkları ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Yaşanan olayla ilgili gencin şikayeti üzerine çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri gencin ve görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Yapılan inceleme sonucu saldırganlardan gencin gözüne bardakla vuran kişinin 25 yaşındaki Ömer Ç., yerde döenlerin ise 25 yaşındaki Osman G. ve 22 yaşındaki Erkan Ç. olduğu tespit edildi. Şüpheliler Hacıahmet Parkı üzerinde yakalandı.

Gözaltına alınan saldırganlar ifadelerinde gencin kendilerine küfrettiği için aralarında kavga çıktığını söyledi. Emniyette işlemleri tamamlanan bir suç kaydı olan Ömer Ç., dokuz suç kaydı olan Osman G. ve beş suç kaydı olan Erkan Ç. adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye “kasten yaralama” suçundan sevk edilen üç şahıs adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kavgada yaralanan Fas uyruklu Anass E.H. ise ifadesinde arkadaşı ile birlikte eğlenmek amacıyla eğlence mekanına gittiğini, burada bir müddet eğlendikten sonra mekanda müşteri olan üç kişi ile sözlü tartışmaya başladıklarını, bu şahıslardan birinin sağ gözüne denk gelecek şekilde bir cisim ile vurduğunu, gözünün kanadığını ve iç kısmında yırtık oluştuğunu, bu darbeyle yere düştüğünü ve yerde de üç kişinin kendisini dövmeye devam ettiğini, bu olay sonucunda sağ gözünde görme yetisini kaybettiğini söyledi.

Gece kulübü yangınında 8 tutuklama... Uzmanından uyarı: Mevzuat eksiklerle doluGece kulübü yangınında 8 tutuklama… Uzmanından uyarı: Mevzuat eksiklerle dolu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.