Hipodromda dayak için istenen ceza belli oldu

İzmir'deki bir hipodromda çalışan işçiye Melih D.'nin küfredip attığına dair suçlamada iddianame kabul edildi. Melih D.'nin 5 yıla kadar hapis cezası istedi.

Gündem 30 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

İzmir’deki Şirinyer Hipodromu’nda temizlik görevlisi olan İrfan Güneç, mesai arkadaşlarıyla temizliğe başladı. At yarışları bittikten sonra başlayan temizlik çalışması nedeniyle Melih D.’nin de başka bir yönden yürümesi söylendi. Ancak 8 Ocak’ta gerçekleşen bu olaya sinirlenen Melih D. İrfan Güneç’in yanına geldi, küfredip tokat attı. O anlar ise çevredeki bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 çocuk babası İrfan Güneç de avukatı ve çalıştığı temizlik firmasının yetkilisiyle Buca Şirinyer Polis Merkezi Amirliği’ne gidip şikayetçi oldu. Soruşturmanın ardından hazırlanan iddianamede, savcı, Melih D. hakkında ‘basit yaralama’, basit tehdit’ ve ‘hakaret’ suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istedi. İzmir 49’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nce iddianame kabul edildi.

İddianamede kamera kayıtlarından da görüldüğü üzere sanığın, İrfan Güneç’e Tokat atmasıyla ‘kasten yaralama’ eylemini gerçekleştiğini, herkesin duyabileceği ortamda sanığın Güneç’in şeref ve saygınlığını sinkaflı küfürlerle zedelediği, son olarak ‘seninle görüşeceğiz’ sözüyle de tehdit eylemini gerçekleştirdiğine yer verildi.

Vicdansızlığın bu kadarı pes dedirtti: Bakımevi değil işkencehaneVicdansızlığın bu kadarı pes dedirtti: Bakımevi değil işkencehane

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.