İki şehirde iki ceset: Yol kenarında buldular

Ankara ve Trabzon'da yol kenarında cesetler bulundu. Trabzon'da yaşanan olayda ceset park halindeki otomobilden çıkarken Ankara'da ise yol üstünde fark edildi. Polis ekipleri soruşturma başlattı.

Gündem 16 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Maçka'da ölü bulunan Süleyman Eyüpoğlu ve köpeği.

Trabzon’un Maçka ilçesinde yaşayanlar Ocaklı Mahallesi’nde park edilmiş bir aracı görünce neye uğradığını şaşırdı. Çünkü araçta bulunan kişi ölmüştü. Durumu hemen ekiplere bildiren mahallelinin ihbarı üzerine araçtaki cesedin kime ait olduğu tespit edildi. Buna göre ölen kişi 47 yaşındaki Süleyman Eyüpoğlu’ydu ve otomobil de kendisine aitti.

Araçta da çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, Süleyman Eyüpoğlu’nun yanında silah da buldu. Ölen Eyüpoğlu morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Benzer olay Ankara’da da yaşandı

Öte yandan benzer bir olay Ankara’nın Altındağ ilçesinde yaşandı. Önceki gün akşam saatlerinde Feridun Çelik Mahallesi 1723 Sokak’ta yürüyenler yol kenarında hareketsiz bir kişi olduğunu gördü. Yanına yaklaştıklarında ise hareketsiz yatan kişinin öldüğünü fark eden vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ilk incelemesinin ardından ceset Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kişinin ölüm nedeni ise yapılan otopsiden sonra belli olacak.

Yine bir kadın sevgilisinin evinde ölü bulunduYine bir kadın sevgilisinin evinde ölü bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.